Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emelcim dr. ssk mız varmı diye sordu biz var dedik işte rapor hazırlanıyor sonra testler ne bileyim gün veriyorlar dedi 8 ayı bulur dedi işte bize istanbulda bir yer önerdi o yüzden ben de anlamadım yani en iyisi bir hastaneye gitmek benim kaldığım yerde de hastane yok işin kötüsü zaten burayı da hiç sevmiyorum işlerimiz azaldığı bir gün gideceğiz eşimle hayırlısı olsun canım umarım sen hemen sonuç alırsan allahın izniyle:1hug:
piştt kızlar benden size bir kopya yarın dünürümün doğum günüüü:))
piştt kızlar benden size bir kopya yarın dünürümün doğum günüüü:))
bence nasipe söyleyelimde de kart günleri yanına doğum günlerimizide yazalım:)
Lahana bebek ve 61esra aramıza hoşgeldiniz..Ben Emel..Memnun oldum bize biraz kendinizden bahsederseniz seviniriz...:)))
Lahana bebek ve 61esra aramıza hoşgeldiniz..Ben Emel..Memnun oldum bize biraz kendinizden bahsederseniz seviniriz...:)))
hşb cnm 14 aylık evlıyım ev hanımıyım 6 ay bebek istemedık eşim korundu korunmaz olaydık 9 olacak nerdeyse hamıle kalamıyorum her ay umutsuzluka sonuç buluyorum
RUMELİLİ canım senin şimdiki bebeğin cinsiyeti bellimi? resimden erkeye benziyoda merak ettim acaba nedir cinsiyeti söylermisin