Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay kizlar allahim hepinizin orucunu kabul etsin sicaklar çok zordur eminim allahim koilaylik versin tutan herkeze
Merve 2cim bana hep kiz olcak gibi geliyordu şimdi eşimdenmi etkilendim bilmem erkek gibi geliyor hayirli evlat olsunda ben arife günü tutucam ama 1 günden bişey olmaz dimi ama kizlar
doktorun ne derse aslı öyle yap bence..
emelcim belirti sormuşun tatlım ama yok daha erken zaten 12 gün var benim karta daha şaşmayasıca şaşsında bu bayram sevindirsin yaa bizi yeterrrrrrrrrr ...
raziye bencede senin bebek kızz ...:)
esma sende bak benim kızım olmassa raziyenin kızını alabilirsin izin verdim:)
şebocum hayırlı olsunn yenii işinizzz.
slm azimli arkadaşlarım nasılsınız benide aranıza alırmısınıza.s.a.s.
canım benim nazmiyeyle karıştırdın sanırım yoksa allah mı söletti inşallah bir bebişim olsun helede kızım veririm nolcekki:1hug:
canım benim nazmiyeyle karıştırdın sanırım yoksa allah mı söletti inşallah bir bebişim olsun helede kızım veririm nolcekki:1hug:
Sorucam doktoruma tut derse tutarim mervem inş bayram hediyesi aliriz canim sizden sizin için bol bol dua ediyoruz bebişimde ve ben
bende razıye yazınca üzerime alınmamıstımm..ınsallah canım en kısa zamanda karnın bebısle dolucek allahın ıznıyle
kızlarr ben geldımmm...kanımı verdım geldım ama ac karına bıraz dolasınca fena oldum ..bakalım ınsallah herhangı bısey cıkmaz haftaya pazartesı alıcam sonuclarıı....
aslı ben ılk pazar evdeyım dıye tuttum ama bı bardak su bıle cok farkedıyoo..ben cok fena oldum herkeste kızdı tutmama ...bence kendını yıpratma bebişide...allah ömür ve saglık verırse daha sonra oderız borcumuzu