Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın nasipcim aslıcım mervecim nasılsınız
nazmiye inşallah bebişin göstermiştir kendini
aslıcım senin ufaklık nasıl bakalım
emel esma raziye asiye gülşen şebnem sinem merve2 ayşe pınar kızlar nerelerdesiniz valla unuttuğum yoktur inşallah
nasip aslı merve....günaydınlar...uyanamayanlaaaaaaaaaarrr...sizede günaydın..
Günaydın kızlar nasılsınız bakem bugün
nasip aslı merve seher ve dünürüm hepinize günaydınlarrr
nazmiyeciğim merakla seni bekliyorum hayatım gel ve bebişim kız deeeee
günaydın asiyeee hoş geldinn
olsun nazmiyecim kız o göstermiyo size nazlı galiba
KIZ GÖSTERMİYORSA KIZDIR BELKİgünaydınn kızlarrr..
esmacım uzgunum canım ya gostermedı bıze ufaklık kendını ...sırtı dönüktüü arkadan görünümünü izledık bol bol donmedı bıze yuzunu ama masallah nasıl hareketlıı....doktorumuzda bıdahakıne merak edın bıraz dedııı....allahıma cok sukur doktor hersey guzel gıdıyo bı sorunumuz kalmadı dedı ense kalınlıgıda normal.bugunde 10 bucukta kan vermeye gıdıcem bakalımmm
GÜNAYDIN CANIMgünaydın esma nasip ayşe meve merve2 seher asiye şebnem nazmiye pınar aslı gülşen sinem emel gününüz aydın olsun a.s.
CEZALISIN 100 MEKİK ÇEK BAKALIM:roflol:günaydın kızlar........................nasip komutanım şeyyyyy anca girebildim.....:))
nazmiye hadi bakalım gelde erkek de şu bebeğe.....dimi esma....
Günaydın nasipcim günaydın mervecim
Ya nasipcim kalkamıyorum sabahları hep işe 10-15 dk geç geliyorum öğlen zaten tatil yapmıyoruz diye geç geliyorum sen nasılsın tatlım iii misin ben kırmızı kart görmeyi bekliyorum bakalım hala yok
bılmıyorum annemlerde kız erken gosterır demıslerdı.dunde goremeyınce esım tuturdu bak oğlum gostermıyo bıze kendını dıye ıyıce havaya gırdıı
bak nazmiye bu bebek kız erkekler hemen gösterirler bizim kerata 11+5de açtı bacaklarını gösterdi bizegünaydınn kızlarrr..
esmacım uzgunum canım ya gostermedı bıze ufaklık kendını ...sırtı dönüktüü arkadan görünümünü izledık bol bol donmedı bıze yuzunu ama masallah nasıl hareketlıı....doktorumuzda bıdahakıne merak edın bıraz dedııı....allahıma cok sukur doktor hersey guzel gıdıyo bı sorunumuz kalmadı dedı ense kalınlıgıda normal.bugunde 10 bucukta kan vermeye gıdıcem bakalımmm
günaydın canımgünaydın esma nasip ayşe meve merve2 seher asiye şebnem nazmiye pınar aslı gülşen sinem emel gününüz aydın olsun a.s.
günaydınn gülşenciğim demi kesinlikle kız bu tusun seninki tutsun ben bundan sonra siteye doğru tahmin yapılır diye topik açacam ayşeyi dinlemeyin bana gelin diyeekaydirigubbakcemile3günaydın kızlar........................nasip komutanım şeyyyyy anca girebildim.....:))
nazmiye hadi bakalım gelde erkek de şu bebeğe.....dimi esma....
bılmıyorum annemlerde kız erken gosterır demıslerdı.dunde goremeyınce esım tuturdu bak oğlum gostermıyo bıze kendını dıye ıyıce havaya gırdıı
bilmiyorum hayatim ya artik beklemekte istemiyorum zaten bu ay oldu oldu olmadi allah oğluma uzun ömür versin deyip ipin ucunu birakacağim yeter yaşim ilerliyor kaldiramam herhalde zaten riskede giriyor ha bu istemiyorum anlamina gelmez kazara olursada şans doğururumnazipcim istersen garanti olsun kocan önümüzdeki ay evdeyse o ay yap bide aklında kalacak eksik oldu falan diye tabi sen bilirsin ama aklında kalmasın diye diyorum
nasipçim iyim canım tşk ederim sen nasılsın okulların açılması süper oldu herzamanki gibi yanımızdasın
seher günaydın canım iyi bebiş bugün gidicez kalbini duyabiliriz dedi doktor bakalım seninki nasıl tatlım
merve 2 günaydın canım nasılsın
asiyem günaydın hoşgeldin nasılsın canım
esma güsel hamiş batuşumuz demek çok sağlıklı çok sevindim canım test sonuçlarında iyi çıkar ama evet sen doktoruna söyle bvirdaha bak bebişine
raziş canım nasılsın günaydın
nazmiyecim günaydın canım bence bebişin kız olucak öyle hissettim