Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın cadılarım benimmmmmm
en süpürgelisindennnnnnnnn:roflol::roflol:
esmam seherim nazmiyem rahelim nikolüm günaydınlarrrrrrrr:1hug:
nasipim gülşenim şebbom mervem sinemim pınarım razişim aslım uykucular siziiiiiii kalkın dicem ama benim uykum kaçtıysa sizin günahınız ne dimiiii yatın anacımmmlülülülülülülülülülülülü
zeynepim güle güle git gel dün arada kaynadı geç olsunda güç olmasın dimiiiia.s.
asişim nerelerde yahu bilen varmıııııCADIARZU
günaydın kızlar......
geçmişi daha okumadım kimler var bilmiyorum o yüzden genelleme yaptım:1hug:
en süpürgelisindennnnnnnnn:roflol::roflol:
esmam seherim nazmiyem rahelim nikolüm günaydınlarrrrrrrr:1hug:
nasipim gülşenim şebbom mervem sinemim pınarım razişim aslım uykucular siziiiiiii kalkın dicem ama benim uykum kaçtıysa sizin günahınız ne dimiiii yatın anacımmmlülülülülülülülülülülülü
zeynepim güle güle git gel dün arada kaynadı geç olsunda güç olmasın dimiiiia.s.
kız o kadar da erken değil yaaaa bi daha 12 den sonra gelecem dermişimmmmmmmmlülülülülülülülülülülülügünaydın Ayşecim seni bu saatte görmek hayır olsun inşallah ...
Asiye tatilde canım...O yüzden yok..
sanada günaydın canımmmmmmmmkaydirigubbakcemile3günaydın kızlar......
uykum kaçtı ne yapayımmmmmmmmmgünaydın ayşe...yaa sen deli misin biz uyumak için can atıyoz sen kalkmış bize laf yetiştiriyosun...
günaydın canım seni bu saatlerde buralarda görmek ne büyük şeref duvara çöp sokacağımmmkaydirigubbakcemile3
asiye en son tatile gitti hala gelmedi
canlarım ben cıkıom cesmeye yolculuk öptüm hepinizi....pazartesi görüsürüzŞeniz
bebeğim umudum beklediğim herşeyim
bugünüm yarınım geçmişim geleceğim
tek özlemimsin tek hayalim
gel hadi gel artık
bekletme bebişimmmm
QUOTE]
amin kız ayse insallah bekletmicek seni üzmicek annesini :)
Bu arada kaçak kızlar nerde ? Ayşe nasip şebo gülşen merve aslı raziye nazmiye sinem pınar huuu nerdesiniz kızlar? Kızlar bugün kimin günü? Kimde hamiş sırası?
yettim emelim geldimmm
en süpürgelisindennnnnnnnn
esmam seherim nazmiyem rahelim nikolüm günaydınlarrrrrrrr
günaydıııın kızlaaar,aysemm,şebnemimm,esmam,sibelimm, asiyemm,emeliim,gülşenim, sinemim, merveem, merve2iim, nasipiim,raziyeeem.. kucak dolusu sevgiler ve kocaman günaydıın..
hee bu arada erkenciyim bugün haa, dün gece 12de yataga girdim ilk defa uykum geldi de yattım, sabah da yine kasık ağrılarımla uyandım.. nasılsınız bakalım kızlaarr. hamişleriim nasılll?a.s.
canım iyi yolculuklarrr
bebeğim umudum beklediğim herşeyim
bugünüm yarınım geçmişim geleceğim
tek özlemimsin tek hayalim
gel hadi gel artık
bekletme bebişimmmm
QUOTE]
yettim emelim geldimmm
günaydıııın kızlaaar,aysemm,şebnemimm,esmam,sibelimm, asiyemm,emeliim,gülşenim, sinemim, merveem, merve2iim, nasipiim,raziyeeem.. kucak dolusu sevgiler ve kocaman günaydıın..
hee bu arada erkenciyim bugün haa, dün gece 12de yataga girdim ilk defa uykum geldi de yattım, sabah da yine kasık ağrılarımla uyandım.. nasılsınız bakalım kızlaarr. hamişleriim nasılll?a.s.
günaydın pınar bende dün erken yattım ama baş ağrısından sabahta yine başağrısıyla uyandım üstünüze afiyet
sessiz derkennnnnCADIARZUtopik neden sessiz bu kadarbenneyaptımki
hoşgeldin pınar cım....Canım hayırdır kasıkların neden bu kadar sancı yapıyor? Daha önce varmıydı böyle bişr şikayetin..Üşütme değildir inşallah..
canım iyi yolculuklarrr
günaydın pınar bende dün erken yattım ama baş ağrısından sabahta yine başağrısıyla uyandım üstünüze afiyet
geçmiş olsun canımcım dikkat edin havalar bi soğuyo bi yanıyo ondan böle oluyoruz sanırım
günaydın kader arkadaşımmm:jeyyar:
millet nerdesiniz yaaaaaaaa huuuuuuuu ayşe görevinin başına:roflol:
günaydın kızlar......
millet nerdesiniz yaaaaaaaa huuuuuuuu ayşe görevinin başına:roflol: