Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eh şimdilik yetsin bakalım
aşkım şebocum hoşgeldin
amma korkakmışsın kız seher:1hug:ama haklısın gerçi gönderseydinde ulaşmazdı çünkü biz tamamen giremiyorduk
şebbom hayatım hoşgeldin canııımmmmm
ben anlamıştım zaten unutmadığını......
eh şimdilik yetsin bakalım
aşkım şebocum hoşgeldin
amma korkakmışsın kız seher:1hug:ama haklısın gerçi gönderseydinde ulaşmazdı çünkü biz tamamen giremiyorduk
nasip mesaj attım zaten gitmedi ne sana ne esmaya kaydirigubbakcemile3
neden canımmm
neyse isteğin benim için emirdir dermişimmmmmmmm
klava:klava:klava:klava:
oldumu canımmmmmmm:1hug:
bence bu ay pınar hamişşşşşşşşşşşşşş..........istatistik yapalım dedin ya nasip..
nasip ben söylüyorum ve işe kaçıyorum sonra gelcem anacım.
ben hamileyim oldu mu ? yüpppppiiiiiiiiiiiiiiiii (bu bir tahmindir tabii henüz belli değil şimdi siz gerçek sanarsınız hehheh)
bende şebnemmmm le pınarrrrr diyorum ama şöle günleri yaklaşsın belirtileride öğrenelim kesin tanı koyarız tabi aslıya dedim çıktı çünükü belirtileri benim gibiydi
hade ordaan, sanmıyorum canım valla, hissederdim olsaydı. zaten bu sancılarla olsa olsa benim kistim vardır :roflol:
bende şebnemmmm le pınarrrrr diyorum ama şöle günleri yaklaşsın belirtileride öğrenelim kesin tanı koyarız tabi aslıya dedim çıktı çünükü belirtileri benim gibiydi
kızlar nereye kayboldunuz yineeeeeeeekötükedihüso
sinem raziye nazmiye zeynep merve badegül nerde bunlar hadi asiye tatilde aslı da yok
yok alacağım inş birazdan çıkıphoşbulduk hayatımmm nasılsınız batuşda iyimi sen ciciler aldınmı oğluna :1hug:
a.s. sevindim canım.
hoşbulduk canııım :1hug:
kızlar nereye kayboldunuz yineeeeeeeekötükedihüso
sinem raziye nazmiye zeynep merve badegül nerde bunlar hadi asiye tatilde aslı da yok
kızlar ben kaçar hepinize iyi haftasonlarııııııı
sağol hayatım sanadakızlar ben kaçar hepinize iyi haftasonlarııııııı
sanada canım........güzel bi pazar geçirelim kocişlerimizle....