- 28 Ağustos 2008
- 4.539
- 60
günaydınlarrr herkeseee
guzel annelere anne adaylarına ve yaramaz bebişleree
günaydın nazmiyecim...iyisin inşallah?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınlarrr herkeseee
hiç sorma teyzesi çok yaramaz akşam rezil etti beni kokuya karşı çok hassas bi dönemdeyiz zaten akşam eve giderken komşum kapıyı açtı konuşmak için ne yemek yapıyosa benim içim bi kalktı kustum reesman kadına karşı valla rezil oldum
benim yazılar niye üste çıkıyo
günaydın canım nasılsınız ikinizdegünaydınlarrr herkeseee
valla başka yopik açardık ama pazartesiye kadar biz yoktukbu ceza olayı çok kötü oldu dün valla korktum bi daha giremicez diye
saol bitanem a.s.evet hayatım...ben de çok sevindim...sensiz hiç tadı olmazdı buraların valla...
benim yazılar niye üste çıkıyo
nerelere gidecen bakalım?bebişine ciciler mi alcan sen de?gamyoncuiremsu
ben bu gün saat 1 gibi çıkıcam kızlar haberiniz olsun
yok mervecim daha erken ben 5 aydan sonra almayı düşünüyorum o aya kadar bişey almam sınavım var açıköğretim son sınıftayım bi bitirsem çocuk olcak beraaber okucaz bu gidişlekaydirigubbakcemile3
canım alıntı yapın yanındaki MQ varya ona basıyorsun en son alacağın mesajada alıntı yap diyorsunn dene bakalımmya esmacım şu herkesten ayrı alıntıyı nasıl bi cevapta toplayabiliyosun ? neler yaptım beceremedim...bu kadar da beceriksizim işte...ama dün elife mesaj yollamayı başardım...:))))))))))
nerelere gidecen bakalım?bebişine ciciler mi alcan sen de?gamyoncuiremsu
kızlar hepinizin günü aydın olsun....Nasip , Esma cezanızın kalkmasına çok sevindim..Elife giden mesajlar işe yaradı..teşekkürler Elif...
Valla bizim gibi cadılar varken topiği kapatmak o kadar kolay değil...lülülülülülü
hoş geldin emelcim nasılsın
evet canımmm cadıyız demiiiiiiibak süpürgemiz bile var
canım alıntı yapın yanındaki MQ varya ona basıyorsun en son alacağın mesajada alıntı yap diyorsunn dene bakalımm
ya ben bugün ciciler alacam çok heycanlıyım o yüzdenkaydirigubbakcemile3[/QUOTE
tamam anladım...oldu sanırsam..hadi bakalım neler alcan kimbilir batuşuma...
kızlar hepinizin günü aydın olsun....Nasip , Esma cezanızın kalkmasına çok sevindim..Elife giden mesajlar işe yaradı..teşekkürler Elif...
Valla bizim gibi cadılar varken topiği kapatmak o kadar kolay değil...lülülülülülü
hoşgeldin emel....kesinlikle haklısın...hemencik açtırdık valla topiği...
evet büyüsün kendiside görecek inş. biz gerçek dostluk kuruyoruz burda kimsenin yapamayacağını yapıyoruzzziyiyim Sehercim..Oruçmi benı ben mı orucu tutuyorum anlamadım ama idare ediyoruz işte... Sende iyisindir umarım
Aynen Esmacım süpürgeyi bırakklava: oklavamız bile var...kaydirigubbakcemile3 Senin Batunun çok cadı teyzeleri var ona göre...:lepi:
hhheeeyyyyyttttttÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookhoşbulduk Mervecim...Eeee Esmanın dediği gibi fena karılarız :))) Açmasalar başka topik açardık ama yine konuşurduk...Bizden kurtuluş olmaz...Kim tutar bizi :::::))))))))))))
tam da olmamamış....neyse yanlış yapa yapa öğrenecez bu topiği...