C
CZC
Ziyaretçi
pazartesiye kadar yasaklanmıştım zeynep ama elif sağolsun yasağımı kaldırdı
necatibey ilkokulunu biliyorum tabiiki
onun orda küçük dünyalar anaokulu vardı nokta duragında kapandı şimdi orda calışıyodum3 sene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pazartesiye kadar yasaklanmıştım zeynep ama elif sağolsun yasağımı kaldırdı
necatibey ilkokulunu biliyorum tabiiki
nasip nere gittin yaaa???hatayda ben calıstım necati bey i.o biliyomusun
bebeğim umudum beklediğim herşeyim
bugünüm yarınım geçmişim geleceğim
tek özlemimsin tek hayalim
gel hadi gel artık
bekletme bebişimmmm
ayşem hayatım nasılsın bir akşam siteye girelim dedik kimsecikler kalmamış sen neler yapıyosun yarına annemler iftara gelecek zeytinyağlı barbunya yapacam birazdan kaçarım hemen koyar gelirim
tam insanına demişsin ha bennnnn hatırlatacammm dikkat ette hepten unutturmayammmmm:roflol::roflol::roflol:bende deldim yemek tamam ayşe unutturma bana kız yakmayam sonra o kadar uğraştık
kimse yokmuuuuu huuuuu huuuuuuu kızlar gece kuşları dökülün bakem anacıklarııımmmm
tam insanına demişsin ha bennnnn hatırlatacammm dikkat ette hepten unutturmayammmmm:roflol::roflol::roflol:
ben varımda nasiple pınar kayıp onlar biz yokken kaynatıyorlar hainlerrrrrklava:klava:
ay unuttum ya neyse geçmiş olsun inşallah iyidir yarın alırız malumatları pınardannnnnasipte pc yi atakana kaptırdı herhal yada misfirleri vardır neyse yarına inşallahhhkaydirigubbakcemilepınarın eşinin anneannesi ameliyat olmuş oraya gidecekmiş öle yazmışda nasip nerde
ben varımya kız yetmez miiiiiklava:klava:kimse yokmu iyi bende gidiyorum o haldeeeeee küstüm
ay unuttum ya neyse geçmiş olsun inşallah iyidir yarın alırız malumatları pınardannnnnasipte pc yi atakana kaptırdı herhal yada misfirleri vardır neyse yarına inşallahhhkaydirigubbakcemile
ben varımya kız yetmez miiiiiklava:klava:
seni gidi hamiş seniiiii:1hug:
ben geldim kızım biz o kadar erken saattlerde girmeyiznaniknanikkimse yokmuuuuu huuuuu huuuuuuu kızlar gece kuşları dökülün bakem anacıklarııımmmm
dizim vardı onu izledimpınarın eşinin anneannesi ameliyat olmuş oraya gidecekmiş öle yazmışda nasip nerde
kızlar gittinizmi.....................................
yalnız ani çıkarsam merak etme emi canım
saur için birasdan yatcam kocişim hadi deyince:)