- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
aslında bende bekleyemezdim ama ayın 11 de kan tahlili yaptılar ve 1,2 çıktı doktor gebe değilsin GİBİ dedi kesin olsun diye bekliyorum ama 3 haftalıkken öğrenenleri duyuncada acaba denesemmi diye kendimi tutamıyorumbatı 22 nisan olanların bile çıkmış
:)))))ayy cemree çok güldüm ha napalım kıs adam nagatifi görmekten bıktı psikolojisi bozulduu
amaaan herkes kendince haklı bi bakıma. ama sen onu dinleme reglin geçince yapıver gitsin
innnşşaaallllaaaahhh güzel sonuçların olur canım benim. taze anne adayımız:) sen bize umut ışığısın
ayyy canım benim yaa rabbime şükürler olsunn tabiki kalp atışışı için daha çok minik annesi onun için bi kaç hafta daha beklemen lazım demekki senin bebiş 4 haftalık deil 5 haftalık olmuş gerçi sen 4 hafta 6 günlük demiştin bugünle beraber 7 günlük oluo yani 5.haftaya girmiş bulunuosun yemin ederimki çok sevindim bitanem sana dedim bişi yoktur ağrılar normal herkez yaşıor hadi bakalım bide kalp sesini duydunmu dahada senden mutlu kimse olmaz ama onuda duyucaksın merak etme bu arada vajinal ultrasyon yaptırma sakın ne olur ne olmaz
Tebrik ederim canım dualarımız seninle sende bizim için dua et bizde bebişlerimize kavuşalım hayırlısıyla
canım belirtilerin nedi hayrlı olsuun bu arada :))
Canim cok sevindim ben ayni adet belirtileri yasiyorum umarim sadece yasarim gerceklesmez adetin kac gun gecti test yaptin
Allah ım razı olsun senden bol bol dua ediyorum hepimize birimizi bile es geçmiyorum.. böyle paylaştıkça senden ve diğer arkadaşlarımdan destek buldukça çok mutlu oluyorum kendi başıma olsam hemen korkular sarıyor ama şimdi ne güzel arkadaşlarım oldu böyle güzel düşünen
diğer test sonuçlarımı da altım beta 18774 çıktı sanırım iyi oluyor bu sonuç haftaya kalp atışını duymaya gidicez tekrardan nasipse hemen yazıcam zaten bir de idrarda sistit çıktı bol su iç dedi doktor pekmez ye dedi çay içme dedi kahvaltıda kansızlık yapıyormuş öyle işte son gelişmeler bunlar :)
bence sonucun harika ötesi eğer düşük riskin olsa değerler düşük çıkıo allah sendende razı olsun bence bu değerle haftaya kalp atışınıda duyarsın sen mutlaka haberdar et canım sistit içinde evet bol su içtinmi hiçbişiyin kalmaz ağrıların nasıl hala varmı nasıl adet sancısı gibimi canım
ağrılarım halen duruyor hareket edince başlıyor bi de durduk ere batmalar da mevcut iki kere nefesimi kesti batmalar.. doktor bir şey demedi işte ağrılara.. bünye meselesi dedi geçti ama ağrı varsa 9 ay çekersin dedi o kadar.. haftaya resim isticem doktordan bu kez heyecandan unuttum :) ultrason resmi haftaya onu da eklerim sayfaya :)
Çok sağol Allah ım hepimize versin sağlıklı güzel evlatlar
ben testi adetime bir gün kala yaptım hemen çıktı hemde5
akşam yaptım öyle sabahı da bekleyemedim hatta forumda resmi de vardır bakabilirsin :) senin bata kaç var?
canım kızlar günaydın
doktordan geliyorum şimdi Rabbime şükürler olsun kesemizi gördük ama doktorum da çok küçük bu daaaa dedi :) kalp atışı falan haftaya anca belki geçer bile dedi öyle işte karın ağrılarımı sordum benim apandistim olmadığından yapışıklık söz konusu olabilir dedi yorum yapmadı fazla düşük riski var bile demedi bi kaç kan ve idrar testi istedi öğleden sonra çıkıcak sonuçlar almaya gidicem.. dua edin bana canlarım tertemiz kağıtlarla geleyim
tatlım ben beklemedeyim hala yarın yada öbür gün adet günüm bakalım ne olcak :) sen nasılsın baş ağrın nasıl oldu inş geçmiştir
kız bak gebeliktede çok baş ağrısı olurmuş haaaaa
Merhaba kızlar
Bat 14 nisandı ben o gun ve 15 in akşamına kadar adet olmayınca çok umutlanmıştım bir kaç gunü bekleyip öyle test yapayım demiştim ama maalesef 15 akşamına adet oldum( normalde beklediğim gun adet gelir. Üzüldüm tabi umudum Mayıs'a kaldı. Ins Mayıs'a bebek haberi almak nasip olur ben ve benim gibi umudu diğer aya kalanlara
Kızlar saç boyama durumlarını nasıl yapıyorsunuz heran hamile kalabiliriz boyadığımızda olumsuz etkisi olur mu hamile kalırsak tabi:26:
Ben adet bittikten sonra bu hf sonu boyatmayı düşünüyorum. Nasıl olsa umudum diğer aya kaldı bari kendimi yenileyeyim
20sinde seninde adet belirtilerin oldumu canim hassaas test mi kullandin
Maşallaaah sübhanallaaahh :) ne güzel haberler bunlar saglıcakla kalbni de duyar kucagına da alırsın inşallaaah ya :)
keyfini çıkar susayaci sen bize umutsun yaaa :)
yine bayagaaa güldürdüüün beni özgeee ya :)))))))
bu arada test yapmada iyi duruyosun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?