- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
tamam ama gebelikte migreni tetikleyebilio aman cemre az kaldı zati kız 4 günün kaldı
evet sen güzel haberi ver Allahın izniyle ben de arkandan geliiim.
doktora sormadın dimi:) sonuç olumsuz olursa, nezaman geliyim ya da nasıl bi yol izlices diye. ben de aynı hatayı yaptım. kadın 21 ine kadar olmassan test yap dedi. tmm dedim çıktım. şimdi şimdi düşünmeye başladım. sonuç olumsuz olursa, nezaman gitçem ki ben şimdi ve nasıl bi yol izlices acaba diye:) tabi kendim sorup kendim cvplayamıyorum bu soruyu:)))))
senle aynı durumdayız canım. bana da doktor bişey demedi. oyüzden ben regl olur olmaz 2. günü gitmeyi düşünüyorum. nolur nolmaz diye. belki reglin 2-3. günü test falan ister kaçırmıyım diyorum. bence sen de öyle yap canım.
canım ben sordum adet olursam nolcak ne zmn gelym dedm eşinin testini yaptr gel farketmez ne zmn oldğu dedi eşim çalşıo ancak hftya gideblcek test için ben klomen+çtltma iğnesi istiyorm ve sanrm adetn 3,4,5, gunleri başlanıyomş ilaca bnde cuma 4.günüm gidiym diyorm inşlh verir ya çnkü hç bhsetmedi eşinin sonucuna göre sana gerekli testleri yparz dedi ee bn nye bu ayı kaçrymki adam temz çkrsa dmi ama alym bn önlemimi snce ii fikirmi???:44:
benim belirtiler aynı canım gögüslerim hala çok ağrıo benim yarın yada öbür gün batım hiç gecikmez batasıcaaaaa :)
benimde aynı senin gibi gögüs ağrım vardı yumurtlama zamanında sora bi kaç gün içinde geçmişti canım benim bide kasık ağrım vardı ona eşlik eden bi iki gün sürüp geçmişti inş.canım ya rabbim bu ay inş.sana sağlıklı hayırlı bi evlat nasip eder
yuce rabbim insallah isteyen herkese verir evlat.aslinda gecikmedigi icin sansli hisstmelisin kendini,adet duzensizligiyle ugrasmiyoruz en azindansenin sonucu cok merk ediyorum bende.mutlaka hbr ver
bna cvp verirmisin?:2:
bna cvp verirmisin?:2:
inş.tatlım eşime kalsam adetim geciktikten 7 gün sora test yapacakmışım kendisi eczacı kendi getirio gebelik testlerini bana :) ama burda her gebelik testi bulunmuo işte bitek freely die bi marka var okadar
:) ooo ne şans. benim öyle olsa sıkıldıkça yapardım test. heheheheh
yaw pozitif çıkçaksa en dandik testte de çıkıyo. onda sıkıntı yok
adet geçince bi hafta sonra mı yok artık. cinsiyetini öğrenmeyi bekleyin bari oldu olcak
bazı idrar tahlilleri öyleymiş benim doktorumda öyle söyledi adet geçince en az 1 haftada sonuç veriyormuş. ama kk da daha 3 haftalıkken öğrenen çok insan var:18: ben bile test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
test olayı anlık bişey benim için, o an karar verip yaptığım çok olmuştur. tabi sonra tek çizgiye bakıp kaldığım da aynı oranda çok olmuştur:)
ama bu sefer yumurta takibi yaptırdığım için regl tarihimi kesine yakın biliyorum. oyüzden beklicemmmm
bat 17 veya 18 nisan en fazla bir gün gecikmeli olur benim.
inşaallah hamileyimdir.son 2 gün geçmek bilmiyor.test almadım cunku moralimi bozuyor en iyisi beklemek.hemde ekonomik olarak zarar..
inş. hamişsindir. canım varmı peki belirti?
inş canım.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
belirti olarak bi on gun once falan adet ağrısı gibi kasıklarım ve bacaklarım ağrıdı.daha once hiç olmazdı.bende adet ağrısı sadece başladığı gün oluyor cunku.onun dışında pek bişi yok
daha yeni evliymişsininş bebişle mutluluğunuz tamamlanır
allah korumuş canım ya çok geçmiş olsun inş. bir an önce bebişini alırsın kucağına:26:sağol canım.biz hiç korunmadık.ama yinede olmuyor.korunmadıgımız için cok şanslı hissediyorum kendimi en azından vakit kaybetmemiş olduk.
ben 2.ayda dr gittim neden olmuyor diye 3.60 cm kist cıktı hiç bilmiyordum.belliki bekarlıgımdan beri var cunku hep karnım ağrırdı.5 gun d.k hapı bir gunde soğan suyu içtim kurtuldum.dr hamileliğe engel dedi kistim için.
eğer korunsaydım belki büyümeye devam edecekti Allah korusun
:) ooo ne şans. benim öyle olsa sıkıldıkça yapardım test. heheheheh
yaw pozitif çıkçaksa en dandik testte de çıkıyo. onda sıkıntı yok
adet geçince bi hafta sonra mı yok artık. cinsiyetini öğrenmeyi bekleyin bari oldu olcak
canııımmm veririm tabiii sanacvp, işteyim kusura bakma. herzaman yazamadığımdan. ozaman hmn git bence. hiç bekleme. ne düşündüğünü de açıkça anlat doktoruna. ona göre sana bi açıklama yapar.
senin yumurta gelişiminde problem yoksa klomen vermez ama söliim. ancak yumurta gelişip büyümüyosa, klomen veriyo doktorlar. senin en son 13 mmdi hatırladığım kadarıyla bi daha kontrol etmedi. ya büyüdüyse o süreçte. o da var. çünkü yumurtası normal gelişende klomen kist falan yapabiliyomuş riskli yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?