Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamiş olan hanımlar tebrik ediyorum sizi. 13 aralıkta evlilik yıldönümümüz umarım harika bir evlilik yıldönümü hediyesi olur bana ((=
kızlar mrb bende yeniyim burda geçen aydan beri bebiş bekliyorum ama yok benimki de 17 kasım inşallah gelmezler benimde umudum kasım ama bir hafta var duaedin bana canlarım rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah
günaydın kızlar...
bu sabah test yaptım çift çizgi çıktı ama emin olamıyorum kan testine yarın gidebilicem pozitif çıkarsa ozaman inanıcam sanırım...hayırlısı
günaydın kızlar...
bu sabah test yaptım çift çizgi çıktı ama emin olamıyorum kan testine yarın gidebilicem pozitif çıkarsa ozaman inanıcam sanırım...hayırlısı
şu an cuma selası veriliyor.inşallh rabbim cümlemizin sesini duysun kabul eylesin bu hayırlı günde.bebek isteyen herkese rabbim hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar nasip etsin.
şu an cuma selası veriliyor.inşallh rabbim cümlemizin sesini duysun kabul eylesin bu hayırlı günde.bebek isteyen herkese rabbim hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar nasip etsin.
ay maşallah maşallaaaaahh.. ne bereketli bi ay oldu.. Allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallahh.. tebrik ediyorum parpalm.. Rabbim hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah..
günaydın kızlar...
kızlar doktora gösteremedim daha ama eminim içinizde fikri olan vardır. bir hafta önce sistit oldum . bugün kan vermeye gitmişken idrar tahlili de yyaptırtdım sonucu hakkında bbilginiz varsa ve paylaşırsanız sevinirim.
iDRAR MiKROSKOBiSi 5-6 EPiTEL BOL
BAKTERi 2-3 CAL OX 3-4
LOKOSiT
Çok tebrikler canım.... BAT 15 kasım değil miydi? Erken belli olmuş değil mi?günaydın kızlar...
Çok tebrikler canım.... BAT 15 kasım değil miydi? Erken belli olmuş değil mi?
Benim de BAT 13kasım, yapsam idrar testi çıkar mı acaba?
Çok tebrikler canım.... BAT 15 kasım değil miydi? Erken belli olmuş değil mi?
Benim de BAT 13kasım, yapsam idrar testi çıkar mı acaba?
canım parpalm ın 10 kasımdı aslında ama bıraz gec vermıs tarıhını bence bır gun gecmesını bekle ona gore yap test
canım hayırlı olsun darısı bize