Selam kızlar,
Yumurtlama , yumurta 22 mm olunca oluyormuş. Ben bu ay ilk defa yumurtlama takibine başladım. Biraz bahsedeyim bebek serüvenimden size..
Ocak ayında evlendim ben, 33 yaşındayım. mart ayında hamile kaldım anacak boş gebelik dedikleri başıma geldi yani bebek oluşmadı ve 9,5 haftaya kadar bekledik ama olmadı
Kürtaj oldum. Ağustos ayında tekrar bir gebelik oldu ama o da kimyasal gebelikmiş. yani 3 gün felan sürdü regl ile kendiliğinden düştü. Birçok kadın anlamıyormuş bunu. Ben kendimi dinlediğim için regle bir hafta öncesinden felan fark ediyorum hamilemiyim değil miyim diye... O da öyle gidince benim sinirlerim çok bozuldu. Eşimle karar verdik bir doktora gidelim diye. 17 Ekim de regl oldum ve doktorumu aradım. 3. gün gelmemi söyledi gittim, muayene etti. Rahime baktı, şekil bozukluğu felan olmasın diye. Ve yumurta takibine başladık. her 3 günde bir felan çağırdı. 11 mm - 16 mm 19 mm olarak gördük ve hemen ev ödevini verdi
2 günde bir ev ödevi
neyse 18. güne kadar (yani dün akşam) devam...
12-13 kasımda regl olmazsam bir test yap dedi. Doktora sordum ne zaman yumurtlama olur diye. 22 mm de dedi...
Bu arada bir de bende regl başlangıcından 21. günde ( bayramın 2. günü 7 kasıma denk geliyor) birkaç tane test istedi. Hormonlarıma bakacakmış. Bakalım göreceğiz arkadaşlar neler olacak.
Kızlar aklıma gelmişken sorayım size de; anadolu yakasında Kartal a yakın bu testleri ( bayramda) yaptırabileceğim bir devlet hastanesi - sgk ile var mıdır? Bu konuda tecrübesi olan var mı acaba?