- 25 Kasım 2011
- 123
- 1
tabi cnm eşine kızma gercekten ben test yapıp negatif yine diyince eşim kızarıp morarıyo niye yapamıyorum diyor...bide eşin birazda büyükmüş daha takar kafasına bence akışına bırakmak lazım.. eger aglamayla çok istemeyle olsaydı inan gecen ay kesin hamile kalmam lazımdı:) kaç ay korundun cnmm..5. ayımıza gircez denemede..18 aylıkta evliyiz:) ben 28 eşim 30 olcak :) bu arada bitane dogursam acaba ikinciyi kaç yaşınca yapcam çocugum nine diycek bana bu gidişle:):):):)
tabi deidğin gibi bizler hemen yansaıtabiliyoruz en azından burda bari içimizi dökeibiliyoruz ben etrafımada anlatamıyorum çocuğu olmuyor derler diye:)biz 1 buçuk senelik evliyiz 1 sene korunduk ama hep eşim korundu temmuzda başladık çalışmalara hala tutturamadık:44:doktorum bugun dedıkı hep onun uzerıne yoğunlaşmak sürekli bebeği düşünmek yumurtalıklarımızı olumsuz yönde etkiliyormuş biz çok düşündükçe olmazmış o yüzden akışına bırakın dedi,bebeğim daha çok gençsin benim eşim 33 olmasaydı bende 28 yaşında düşünürdüm kesinlikle anne olmayı çünkü kendimi hala çocuk gibi hiisediyorum gerçi bebişimiz olursa beraber büyürüz:) aslında ardarda yapmak lazım ara vermemk gerkiyor erken anne olmanın avantajı çok olduu gibide dez avantajıda çok en ideal yaş senınkısi sakın sıkıntı yapma kuzum senin içinde Rabbime dua edicem kuzum inşş hayırlı haberlerini alırım