canım 6 aydır uğraşıyorum artık bacaklarımı havaya dikmekten bacaklarımı zor tutuyorum birde eşim farkında olmadan millet çatır çutur çocuk yapıyor bizim neden olmuyor felan diyince iyice geriliyorum doktor bu zamanın yani 6 ayın çok kısa bir süreç olduğunu muayene ettiğinde hiçbir engel gözükmediğini bir yıl kadar olmassa o zaman tetkitler yapıldığını söledi eşimde o an dedi hemen doktor hnm benim eşim sigara kulanıyor direk beni şikayet etti sonuçta ilk defa doktora gitmişim resmen kadının yanında ben ona o bana sölendi ve dayanamayarak bağıra bağıra ağladım doktor hanımda eğer böle yaparsanız çocuk olmasını sizde geciktirsiniz önce bu kadar takmayın dedi sonra eşime bi güzel sölendi dedi herşeyi eşinize yıkmışsınız farkındaysanız ama bu süreçte bu şekilde yanında olamassınız farkında olmadan eşinizi strese sokan sizsiniz etraf için sölenerek her iki tarafta sakin olun dedi rezil oldum cnm ya
ağlamamalıydım kadın kim bilir neler düşündü hakkımda
senide o kadar iyi anlıyorum ki aslında hiç sallamamak gerekiyor dediğin gibi ama işte elinde olmuyor insanın Allahım herşeyin hayırlısını versin inş