- 14 Ekim 2011
- 241
- 9
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama haklısında sinir olmakla dedikleri gibi bi nedeni olmalı bu saatte yanlızmısıın ewde sen
10 aydır bekliyorum.. 15 aylıkda ewliyim..
inşallah rabbim seni bizim kadar bekletmez.sağlıklı ana babalı evlatlar nasip eder.
Canım aynı gün adet olduk seninle, aynı günlerde bebek haberini alsak da şöyle kasım sevdiğim bir aya dönüşse .....
elimiz mahkum 24 kasıma kadar bu topikteyiz:) gelmesek napıcaz oflu kardeşimiz bizim için açmış:)
meltem de 24 kasımı bekliyor hatta biri daha var listeye bi bakalım bayaa çoğaldık bak öğretmenler gününde çifte mutluluk yaşamak istiyorum...
hadi bakalım her biriniz güzel haberler verin bana :)
umarım uğurlu gelir....
canım gunaydın ya inşallah oflu nun topiği ugurlu gelır bize. bende senin gibiydim bu ay atse lcmıycektım sozde ama olcuyorum yıne ustelıkte derecemden suphelıyım doğru olcmuyo bence :) neyse bende eger hamıle olmazsam onumuzdekı ay bırsey yapmıycam dedım de dondum arkadası aradım ızmırden gelıste bana ovulsyon testı al dıye kız aldı geldı beklıyorum kırmızılar gelsın gecsınde kullanayım diye. ama bırde soyle bır dusuncem var eger hamıle kalırsam buay onları KK den bırıne hedıye edıcem valla. ama hersey kısmet tabii
günaydın kızlar
ya bu kadar mı olur biz bütün kadınlar aynıyız galiba :) bende bu ay hiçbişey yapmıcam olursa olur zaten demiştim dün ovulasyon testi aldım. sonra pişman oldum ama umarım bu aya hamile kalırız da iyiki yapmışız deriz
sonra oflu bize yeni bir topic açar kasım hamişleri diye orada toplanırız
Tatlımmmmm, inş yaaaa uğurlu gelsinnnnnn
Ben bu ay çok umutlu olmak istiyorummm,kararsızımmmm ateş ölçsemmiiii ovu.test alsammmıı çok gelip gidiyorum :S
İnş tatlım hamilesindir ve ihtiyacın kalmaz o testlere falan ben umutluyum senden
Benimde şu kırmızılar gitsede başlasak artık çalışmalara,
Ovulasyon günlerim tam bayrama denk geliyo 5i 10 u arası, bayram seyran demeden çalışacazzzzzzzz
Vallahi öyle canım tüm kadınlar aynıyız :)
Engel olamıyorum ya garip bi his bu, ama inş son olur hepimiz içinnnnnnnn
Maaşımın yarısı gebelik testi ovulasyon testi keçi boynuzu incir bilmemnesine gitti ya, çocuk gelmeden çökertti iyimi
canım yaa calıs calıs bayram dıye tembelık yapma eşin ıh mıh yaparsa ayart kendisini aa bırde ovulsayon haftam da deme sakın kasıyolar cunku. hem eger yapabılırsden ben yapamadım henuz ama adetten sonra gun asırı beraber ol ovalosyonu hesaplamadan. doktorumun onerisi ama yapması zor.
Nasıl canım şimdi adet bittikten sonramı gün aşırı ?
Ya evet yumurtlama fln deyince havaya giriyo ne alakası varmış planlı olurmuymuş bu iş, olcağı varsa zaten olurmu muş... çok biliyo
Doğaçlama denk getrmeye çalışıyorum o yüzden, inş fire vermeyiz :)
Merhaba Arkadaşlar benimde günümde 4 gün geçikmişti bugün 5.gün ve akıntıyla beraber kanamam geliyo biraz umutlanmıştım belki hamileyimdir diye ama ne yazzıkki geçen yıl bu dönemler hamileydim ama kaybettim malesef bu ayda hüsranallahım hepimize bir bebiş nasip eder inşallah
aysunayy:.............. // 1 Kasım //
slna:.................... // 11 Kasım //
everythingwillbegreat:................ // 20 Kasım //
yağmur_gulu:..............// 23 Kasım //
0fLu:..................// 25 Kasım //
Kızlar merhaba,
Beni de alın aranıza... 9 aydır deniyorum... mayıs ayında 10 haftalık kaybettim bebeğimi.
Eylül ayında da kimyasal gebelik dedikleri şey geldi başıma. Ve yine denemeye devam. Bakalım neler bekliyor bundan sonraki aylarda bizleri.
Allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder.
Benim bat da 13 kasım, lütfen listeye beni de ekleyin, birbirimize destek olalım beklerken... Hepinizi öpüyoırum çok