Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar
ben bi konuda sizden yardım almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
ilk hamilelik belirtileri nedir yani ne gibi sendromlar olur anne adyında bende psikolojikmi bilmiyorum ama geceleri mide bulantısı yaşıyorum sık idrara çıkıyorum kasıklarımda ve göğüslerimde ağrılar oluyo yani bunlar sadece psikolojikmi yoksa gerçekten hamilemiyim onu çok merak ediyorum en erken kan tahlili ne zman yaptırabilirm bilgisi olan varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim
sevcaaaaaaannnnnnnnnnnnnn ses yok senden olmadın değil mi hamilesin hadi bize müjde ver
evet canım olmadım.ama yoktur biliyosun testi.kaydirigubbakcemile5
Nurrrrrrrrrrrrr orada mısın?
:çok üzgünüm:hamile kalınca akıntı çok mu olur?ne bileyim artık umut etmek istemiyorum.hayalkırıklığına uğramaktan korkuyorum.:çok üzgünüm:
Adetime daha 13 gün var.başka belirti yok şimdilik.ama sadece yumurtlama günlerinde çalıştık daha...bilmiyorum...sevcan hoşgeldin.nasılsın? nur o gün konuştuğumuz öğretmen bayanları hiç göremez oldum hiç konuştun mu?
Hoşbulduk canım iyiyim sağol sen nasılsın.sende demi var hareket.benimde aynı canım.kasıklarıma acayip kramplar giriyor.bugün çok başım döndü.tansiyonum düşmüş.10 a 6 idi
canım dikkat et kendine bence tansiyonunu bi takip ettir benim normal tansiyonum 10a 6 gelmedi değil mi dahakaydirigubbakcemile5