- 16 Temmuz 2008
- 535
- 0
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese selamlarrrr....
2 gündür pek bakamıyorum,daha önce yazmıştım rahatsızlıklarım başladı diye.İlaç kullanmaya devam(progestan)ediyorum.felaket bir uyku hali mevcutmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirBu arada geçmişe şöyleeee bi baktım yine son hamiş benim galiba:CüvCüv:hadi kızlar biraz daha gayrethihoyyyt:enbuyukkk:
ayy ne güzel darısı basımıza inşallah...neden ilaç kullanıosun neyin var kaç aylıksın?
Arkadaşlar ben 25 temmuzda hasta olmuştum bidahaki adetim 20ağustos dün acayip kasigim ağridi bugünde sabah midem bulandi hamile olsam bukadar erken hemilelik belirtisi olurmu sizce
Niye bana cevap yazmiyorsunuz arkadaşlar
Arkadaşlar ben 25 temmuzda hasta olmuştum bidahaki adetim 20ağustos dün acayip kasigim ağridi bugünde sabah midem bulandi hamile olsam bukadar erken hemilelik belirtisi olurmu sizce
İnşallah canım:Saruboceq:5+3 teyzesi:CüvCüv:...Düşük tehlikesi var o yüzden progestan kullanıyorum o daha da beter ediyor insanı:bbo:
kızlar bugün bensiz nasıldınız hiç bilmiyorum okuyamadım tam evd eolunca bilgisayarla uğraşamıyom hepiniz öptüm
ayşem nasipim mervem şbbom gülşenim nazmiyem raziyem asiyem emelim deryam aslım ve unuttuklarım sizide
kızlar bugün bensiz nasıldınız hiç bilmiyorum okuyamadım tam evd eolunca bilgisayarla uğraşamıyom hepiniz öptüm
ayşem nasipim mervem şbbom gülşenim nazmiyem raziyem asiyem emelim deryam aslım ve unuttuklarım sizide
bulantı yapar canım ağzını da bozar ıyyyy ama yeterki bebişler iyi olsun yatıyorsun değil mi canım tehlike varsa herşey yasaktır ama kız sen bide çalışıyordun ne yapıyorsun şimdi izin al bari birkaç gün tehlike geçene kadarrrrr
İnşallah canım:Saruboceq:5+3 teyzesi:CüvCüv:...Düşük tehlikesi var o yüzden progestan kullanıyorum o daha da beter ediyor insanı:bbo:
ya 8 haftalıkmı oluyo?ilk belirtilerin nasıldı üstüne gördünmü benim koyu az az gelıo acaba hamilemiyim