Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar.
beklenen gun 2 gun önce geldı.sabah regl oldum yanı klomen bendede işe yaramadı.gününü bile beklemedii.çokkk kötüyümmm ben yaaaaaa
umudumuz temmuz canımm yıkılmak yok demi bebklerimiz gelecekler ama nazlanıyorlar:teselli:
günaydın kızlar.
beklenen gun 2 gun önce geldı.sabah regl oldum yanı klomen bendede işe yaramadı.gününü bile beklemedii.çokkk kötüyümmm ben yaaaaaa[/QUO
üzüldüm ama olsun herşeyde vardır üzme kendini temmuz ayında inşallah yüzün gülecek canım..
inşallah rüyan gerçek olur canım a.s.günaydın canım biliyorsunuz artık beni gece kuşları akşam girdim bir ara yoktunuz çıktım bende bugün rüyamda hamileydiiimmmmmmmmmmmmmm
günaydın kızlar.
beklenen gun 2 gun önce geldı.sabah regl oldum yanı klomen bendede işe yaramadı.gününü bile beklemedii.çokkk kötüyümmm ben yaaaaaa
bılmıyorum canım ya cok sınırlerım bozuk suan tekrar hayaller kuramıyorum.eşim cok umutluydu buay daha ona soylemedım işe gelınce oldu.ona bunu soylemekten nefret edıyorum
aynen ayşecim bak bendede kist var ilaç kullanıyorum inş. düzelcek ümidim ağustos eylül belkide kasım napalım allah sağlık versin bana:)
bılmıyorum canım ya cok sınırlerım bozuk suan tekrar hayaller kuramıyorum.eşim cok umutluydu buay daha ona soylemedım işe gelınce oldu.ona bunu soylemekten nefret edıyorum
kızlar bu arada ben tazegelinim ha ismimi degiştirdim.......................
kızlar çok sevinçliyim inş vardır inş sizlerinde olur ameli kı ms mehmet&semra demek benim ilk adım buydu bana kısaca ms diyebilirsiniz :))) yada güzelim