- 8 Ağustos 2007
- 2.666
- 4
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sakın umudunu yitirme canım bak bi acı yaşamışın allah ım sana 2. acıyı yaşatmasın sen bol bol dua et,inan herşey çok güzel olacak vakti geldiğinde.
ve o zaman bütün acılarını unutacaksın:)
Kızlar ben köye gidiyorum pazar akşamı görüşürüz hepinizi öptümmmmmmmmmmm
arkadaşlarrr benimde listedeki ismimi pembe yaparmısınız lütfen hamişimmmmmm şükürler olsun rabbin isteyen herkese nasip etsin inşallah....
kızlar günaydın nasılız hepimiz.bomba gibiyiz dimi...bebişler için mecburuz moralimiz hep düzgün olmalı...
kızlar nasılsınızzz ancak fırsat bulabildim nası gidiyo arkadaşlar belirtileri olan varmı?benim günüme daha çok var bakalım allah hepimizi sevindirsin inşallah aminnnnnnn
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM ÜZÜLDÜM.İNŞALLAH BUNDAN SONRA ÖYLE MUTLU OLURSUN Kİ BU YAŞADIĞINI ALLAH SANA UNUTTURUR.ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.
KIZLAR SHOCK SHEKER İÇİN VE TÜM YUMURTLAYANLAR İÇİN DUA EDELİM.İNŞALLAH DÖLLENME GERÇEKLEŞSİN DİYE..
NEŞELİM TANIŞIRIZ İNŞALLAH MEMNUN OLURUM TABİ.AVRUPA YAKASINDA MISIN ASYA DA MI?KIZ SEN İSTANBULUN NERESİNDENSİN?[:dance:/COLOR
APEXNASİP ARAMIZA HOŞGELDİN CANIM İNŞALLAH BURASI SANA DA UĞURLU GELİR...]
Valla ben korkmaya başladım.Ne adet belirtisi ne hamişlik belirtisi var,ne olacak bilmiyorum