- 31 Mart 2008
- 5.857
- 76
- 37
kızlar beni
m migrenim tuttu hap içemiyorum test aldırdım şimdi yapsam çıkarmı bana acil cevap
kız bu baş ağrısı bulaşıcımı kıyamam sana yaaaaaa valla test konusunda bişey diyemiycem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar beni
m migrenim tuttu hap içemiyorum test aldırdım şimdi yapsam çıkarmı bana acil cevap
geçmiş olsun canım ya bulaşıcımıdır nedir esma kesin senden geçti:roflol:5 gün var daha ama belki kan testinde çıkabilir bence önce doktoruna danış sakın ilaç kullanma sonuç kesinleşmedendayan arkadaşım bebişi düşün normal testte çıkarmı bilmem bi dene istersen ama çıkmazsa doktora sor öncea.s.kızlar beni
:roflol::roflol::roflol: yok kız almadım ciddiye not düşmesen alırdım belki çünkü fazla bi değişiklik yok başımdaaaaa:roflol::sm_cool:
akşama yemekde ne varrr yaaaaaaaaa
kızlar tek çizgi içiyorum ben ilaç
Günaydın kızlar, dün hemen çıkmak zorunda kaldım cevaplarınızı beklemeden, eköseoğlu ve ameli, ilginiz için çok teşekkürler. bu arada biz bebeği ertelemek sorunda kaldık, çizelgeye gerek yok yani ( işyerim istanbula taşınıyor yılbaşında ve bu arada hamile kalmamam lazım bir süre daha hoş zaten kalamıyodum ya! ooofff of neden hiçbişey planladığımız gibi olmuyor!
Bu aradaaaa günaydıııııınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrr başım ağrısı geçtiiii şimdilik hiç birşey yok
nasipciğim sen nasıl oldun hayatım
günaydın kızlar
esmacığım benimkide geçti ama vrda dünkü ağrıyı asla unutamayacağım dr aradım tamol içebilirsin dedi içtim ve uyudum uyudum uyudum test için çıkmama olasılığı yüksek dedi ve pazartesiye kadar olmazsam beni çağırdı:teytey::teytey: