- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
ben 17 senedir evliyim ve 2. istiyorum
hay maşallah hade hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 17 senedir evliyim ve 2. istiyorum
aha ben burdayım :))))))))))))))))))) ya ben çok merak ediyom acaba hamilemiyim pazartesi gününü iple çekiyorum kan tahlili yaptırıcam yemekten kesildim karnım büyüyo idrar testi yapıyo 1 çızık öbürü silik kırmızı çıkıyo anamadım getti haktan hayırlısı
ya kızlar böle tam bi çicik del pembesi bişi oldu böle dagıldı ikinci çizgi bu arada kaçınbebeginizi bekliyorsunuz yada istiyorsunuz kaç aylık evlisiniz :))9
canlarım ben evıme gıdıyorum bu haftayıda bıtırdık
kendınıze cooookkk iii bakın..hepınız cokk öpüyorummm
canlarım ben evıme gıdıyorum bu haftayıda bıtırdık
kendınıze cooookkk iii bakın..hepınız cokk öpüyorummm
sizeeeee diyorum yokmu kimseeeeeee
hamile degilim herhalde buayda olmadı napsam sasırdım olsa bitürlü olmasa bitürlü rabbim iysallah buay hepinize hayırlıca verir.amin
nerden çıkardın canım şimdi adet olmadıysan her zaman bi ümit vardır..inş hamişsindir...allah hepimizin kucağına bebişerimizi verecek inş..
GECELER GECELER SESSİZ GECELER AGLATIR İNLETİR BENİ GECELER...oooofff off kızlar nolacak bizim bu halimiz
selam
senin allah bağışlasın 2 tane varmış ben 2. uğraşıyorum:çok üzgünüm:
yanlış anlamıssınız benim 2cocugumda karnımda öldü anlıycagnız hiç hayatta yok 14haziranı bekliyorum ama yok herhalde gene:1no2:
apexcim bide rumelicim nasılsınız canlarım ya bayadır yuktum bilgisayarı çökerttim ya sizinle yazışmaktan:))
ya sizi çok özledim ve sizi habersiz bıraktığım içinde özür dilerim ben şimdi bi geçmişe bakayım kim hamiş kim ne oldu kontrol edeyim:))
apex aşkum bir tanem inşallah karşılaşırız birazdan:)