- 19 Kasım 2011
- 2.616
- 0
- 34
ohh bi güzel karnımı da doyurdum çok acıkmışım... şimdi bi elimde çay bi elimde sigaram ohh değmeyin keyfime
ohhhhh valla kebab bebeğimmm allah bozmasın keyfini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohh bi güzel karnımı da doyurdum çok acıkmışım... şimdi bi elimde çay bi elimde sigaram ohh değmeyin keyfime
aynısını bende yaptım canımmm öğlen evime gittim karnışımı doyurdum oh oh oh şimdi mesai başladı ama bendeniz çalışkan sabahtan tüm işlerimi bitirdim şimcik bende kendisime çay alıcammm yupiii bugün cuma :103:
ayy evet ya çalışıncada cumartesi pazar çabuk geçiyor bişeycik anlamıyorum Olsun bu hafta sonuna güzel şeyle planlamayı düşünüyorum..kocişle sinemaya gideriz belkimm
esilamm;
Nerdesin kuzummm Müşterimi geldi
esilanın çenesi ben yokkken düşüyo ben varım ya konuşmaz şimdi
ayy evet ya çalışıncada cumartesi pazar çabuk geçiyor bişeycik anlamıyorum Olsun bu hafta sonuna güzel şeyle planlamayı düşünüyorum..kocişle sinemaya gideriz belkimm
esilamm;
Nerdesin kuzummm Müşterimi geldi
esila canım senin resimlerine nasıl bakabilirim. senin profilden tıklayınca çıkmıyo. ana sayfadaki albümlerden açıncada hangisi oldugunu bilemiyom
oy oy oy ne güzel planlar böle kızlar bunlar bende bi kocişle canlı müzik yapmayı planlıyorum
esilanın çenesi ben yokkken düşüyo ben varım ya konuşmaz şimdi
bebeğim sen bende eklisin direk görmen lazım profil kısmında aşağıda albümler var ordaki kocişim ve ben adlı albüm bebeğim
ayyy bebeğim bnm yaaaa yirim seni ben müşterim vardı gülüm ondan yazamadımmmmm seviyom seni ben ama
Napsın canım yaa..valla işi zor lise yıllarında bende amcamın marketini işlettimm bilirim bazen adamı çileden çıkarırlar ...
bende seni kuzuuuu
canısı walla herkes senin resimlerinden bahsediyo bende baktım çatlarım meraktan bakmazsam eger.. Maşallah çok çok güzelsin eşinle çok güzel çıkmışsınız resimlerde Allahım birde küçük bebiş vererek mutluluğunuzu daha da perçinler inşallahhhh