- 7 Aralık 2009
- 2.476
- 1
arada geliyorlar ama açmayalım o konuyu tamam mı şeker bugün süperim iyiyim bende tekrar minik bi kuzu alıcam koynuma
Çok sevindimmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arada geliyorlar ama açmayalım o konuyu tamam mı şeker bugün süperim iyiyim bende tekrar minik bi kuzu alıcam koynuma
balımmmmm iyiyim çok iyiyim hemde sen nasılsın kuzuuuu
bende 5 aylık evliyim canım benimde bu ay 4.denememiz bakalım hadi bakem yarış bebek için
Canım benim nasıl sevindim anlatamam Bende elhamdülillah iyiyim Sohbet ederekten kafa dağıtıyorum işte
Hangi ayda evlendiniz siz canım? ilkay korundunuzmu yoksaaa başka bir sebebimi vardır? Özel değilse tabi :)
bende anne olmak istiyorum artık
bende anne olmak istiyorum artık
inş inş inş canımmm
Olacaksın inşallah canım benim, üzme ne olur kendini Rabbim sanada sağlıklı bir şekilde nasib edecek inşallah bu güzel süreci yaşamayı, biz yeterki ümidimizi kaybetmeyelim
ben temmuzun 24 dünde evlendim canım iki ay korunduk 3 aydır korunmuyoruz bu dördüncü ayımız bat 25 ocak
bu aydan hiç ümidim yok bat ne zaman onu bile bilmiyorum bu ay hiç yumurtlama akıntısı görmedim benn
olacaksın canım inş.bu arada sen trabzonlumusun canım acep
Orası hiiç belli olmaz canım. Hem sen zorlu günler atlattın. Zamana bırakmalısın, sende çok iyi biliyosun ha diyince olmuyorbu aydan hiç ümidim yok bat ne zaman onu bile bilmiyorum bu ay hiç yumurtlama akıntısı görmedim benn
Hımmm anladım canım, peki korunurken nasıl karar verdiniz bebeğe? Bata epey var hadi bakalım güzel haberlerini alırız inşallah :)
olsunnn akıntı olmasa bilee sen boş geçirme günlerini canımm
ben çok istiyordum çocuk olmasını eşim şimdi bile erken diyorda ben istiyorum daha askerliğini yapmadı da eşim askerden sonra olsun diyordu ama ben ikna ettim artık istiyor
kızlarrr benimmm yatmammm gerekiyorrr öpüyorumm hepiniziiii yarın inşş görüşürüzzz akşamları girebiliyorum bennn kendinize ii bakınnn
bilemiyorum canım ya sanki hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor...Orası hiiç belli olmaz canım. Hem sen zorlu günler atlattın. Zamana bırakmalısın, sende çok iyi biliyosun ha diyince olmuyor
Bence hemen olmazsa bile canını sıkma, yeterki sağlıklı olsun, hemende olsun diye bekleme canım belki dinlenmeye ihtiyacı vardır rahimin?
ben çok istiyordum çocuk olmasını eşim şimdi bile erken diyorda ben istiyorum daha askerliğini yapmadı da eşim askerden sonra olsun diyordu ama ben ikna ettim artık istiyor