- Konu Sahibi mucizeguyem
-
Ne güzel bazı arkadaşlarımın umutları varkeşke bende de ufacık bir
umut olsa ilk bebeğimi öyle çok istedim ki kandil gecesi dua ettim rabbim hamile olayım diye
Rabbim dualarımı kabul etti hamileydim ama sadece hamile bebeğim ölüydü kalbi atmıyordu 6 ay bitti
üzerinden tam 6 ay geçmiş ama sanki bana seneler geçmiş gibi geliyorhiç korunmadım hiçç ama bebeğim de olmadı
her ay oldu oldu dedim gene olmadı üstüne nefret ettiğim görümcem hamile kaldı 1 aylık evliyken bana inat edercesine sürekli
bebekten bahsetmeleri, bana sürekli sende bi çocuk yaparsın demeleri, her doktora gittiğinde beni arayıp yengesi bi görsen ultrasonda çok
tatlı demeleri inanın ben artık bezdim hayattanumudum sıfır yok hiç yok Rabbim sizlere en kısa zamanda evlat nasip etsin
dün bu satırları yazarken içimi dökerken ağlıyordum... bugün adet olmam gerekiyordu. olmadım. eşim idrar testi almış.. yaptım ve çift çizgi hemen belirdi. dün ne diyodum bugün ne diyorum. iğne olucam hergün. yarın sabah doktora gidicem ve bişi olacak tekrar düşük olacak diye korkuyorum ama içimi rahat tutmaya çalışıyorum.. umudum ne kadar azdı dün.. bugüün meleğim bana geldi.. hem de sadece göğüs ağrım vardı başka bişi yoktu.. nlur herkes umutlarını göğe çıkarsın bugün.. allahıma şükürler olsun.. inşallah sorunsuz olur herşey... yaradan umutsuzluğunuzu görüyo, biliyo... unutmayın... hepinizden allah razı olsun. ilk kez umutsuzluğumu yazdım.. hepiniz bişiler paylaştınız. teşekkür ederim. en kısa zamanda en sağlıklı, en güzel haberlerinizi verin nolur... paylaşalım... çoğaltalım umudumuzu, mutluluğumuzu
arkadaşım tebrik ederim.allah sağlıkla kucağıuna almayı da nasip etsin.Darısı bizlerin başına.Böyle şeyleri okudukça ne kadar umutlanıyorum bir bilsen...Geçen yazdıklarını okudum ne kadar da umutsuzmuşsun. arada gelişmelerden haberdar et.bize de moral olsun.
Neşee ne oldu sana böyle sen hep umutluydunHem senin daha yaşında küçük ama etraf insanı çok etkiliyor, bende öyle oluyorum hamile görmek istemiyorum cünkü bebeğimi hatırlatıyor ve üzülüyorum. Senin gibi her ay benimde umutlarım tükeniyor hatta tükenmek üzere direniyorum. Kimse anlamıyor. Ruhumu bir karanlık kaplıyor sanki. İnşallah gececek bunlarda dua etmeye calısıyorum. O bile zor geliyor artık şeytan ondan bile uzaklaştırıyor insanı. Yaşamayan anlamıyor.
dün bu satırları yazarken içimi dökerken ağlıyordum... bugün adet olmam gerekiyordu. olmadım. eşim idrar testi almış.. yaptım ve çift çizgi hemen belirdi. dün ne diyodum bugün ne diyorum. iğne olucam hergün. yarın sabah doktora gidicem ve bişi olacak tekrar düşük olacak diye korkuyorum ama içimi rahat tutmaya çalışıyorum.. umudum ne kadar azdı dün.. bugüün meleğim bana geldi.. hem de sadece göğüs ağrım vardı başka bişi yoktu.. nlur herkes umutlarını göğe çıkarsın bugün.. allahıma şükürler olsun.. inşallah sorunsuz olur herşey... yaradan umutsuzluğunuzu görüyo, biliyo... unutmayın... hepinizden allah razı olsun. ilk kez umutsuzluğumu yazdım.. hepiniz bişiler paylaştınız. teşekkür ederim. en kısa zamanda en sağlıklı, en güzel haberlerinizi verin nolur... paylaşalım... çoğaltalım umudumuzu, mutluluğumuzu
Ne güzel bazı arkadaşlarımın umutları varkeşke bende de ufacık bir
umut olsa ilk bebeğimi öyle çok istedim ki kandil gecesi dua ettim rabbim hamile olayım diye
Rabbim dualarımı kabul etti hamileydim ama sadece hamile bebeğim ölüydü kalbi atmıyordu 6 ay bitti
üzerinden tam 6 ay geçmiş ama sanki bana seneler geçmiş gibi geliyorhiç korunmadım hiçç ama bebeğim de olmadı
her ay oldu oldu dedim gene olmadı üstüne nefret ettiğim görümcem hamile kaldı 1 aylık evliyken bana inat edercesine sürekli
bebekten bahsetmeleri, bana sürekli sende bi çocuk yaparsın demeleri, her doktora gittiğinde beni arayıp yengesi bi görsen ultrasonda çok
tatlı demeleri inanın ben artık bezdim hayattanumudum sıfır yok hiç yok Rabbim sizlere en kısa zamanda evlat nasip etsin
Merhaba arkadaşlar, arada okuyorum forumda yazılanları, kimisi bebişine kavuşmuş, kimisi umutla bekliyor,kimisi umutsuz.Allah herkesin yardımcısı olsun. bu gün adetten sonra 10. gün. çalışmalara ne zaman başlamalı, ne kadar süre devam etmeli bilmiyorum.benim gibi umudu eylüle kalanlar ne yapıyor acaba?
ah canım benım yaa..ne zalımler var dunyada benımde gorumcem dogum yapıcak en gec 5.inde..ama o hıc oyle seyler yapmadı bana allah razı olsun bu zamana kadar bı kotulunu de gormedım tamam ultrason resımlerı felan hep getırdı gosterdı ama nıspet yapar gıbı degıldı gıttık beraber aldık kıyafetlerını besıgını felan hep benımde fıkrımı sordu bu mu olsın yoksa bu mu dıye..tabı bende burukluk oldu ama bellı etmemeye calıstımEtraf öyle bi duruma getirdi ki canı beniartık bezdim bıktım, umudum yok hiç
hep diyorum kesin çok geç olacak nasıl dayanayım arkadaşım benbazılarını görüyorum
seneler sonra olmuş Allahım sabır vermiş onlara ama bana hiç yanımda destek olan yokki hep köstek
hep köstekgörümcem desen hamileliğiyle övünüp durur bi arkadaşı var 1 senelik evli 1 sene sonra bebeği oldu
o 1 senelik evli ben 1 aylık evliyim ondan önce hamile kaldım der durur burda bana da laf geliyoAllah büyük diyorum artık arkadaşım
rabbim bizede nasip etsin tez vakitte inşallah
Rabbim sağlıcakla dünyaya getirmeyi nasip etsin arkadaşımRabbim sana
evlat acısı yaşatmasın, bizler içinde duanı eksik etme
Merhaba arkadaşlar, arada okuyorum forumda yazılanları, kimisi bebişine kavuşmuş, kimisi umutla bekliyor,kimisi umutsuz.Allah herkesin yardımcısı olsun. bu gün adetten sonra 10. gün. çalışmalara ne zaman başlamalı, ne kadar süre devam etmeli bilmiyorum.benim gibi umudu eylüle kalanlar ne yapıyor acaba?
Ben 28 günde bir adet oluyorum ama bu aydan önce 25. gün oldum. Normalde düzenlidir ama son düşükten sonra biraz düzensiz gibi.geçen ay ovulasyon testi aldım 13. gün çift çizgiyi gördüm. 28. günde adet oldum.bu ay evimde değilim, testlerimde evde kaldı.onun için ne zaman başlamalı bilmiyorum annemlerde olunca sürekli de olamıyor.doğru zamanı ayarlamaya çalışıyorum.bu akşam zaten olmaz .kocam evde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?