Umudum eylüle kaldı :(

benimde umudum eylüle hemde 2 gnüm kaldı allah yardımcımız olsun

canım netten baksana yumurtlaam dönemlerine madem testlerin yok gün aşırı devam ediceksiniz:)
ben hiç takip etmiyorum nasılsa gün aşırıyı gecmiyo

Canım düzenli olmayan adet döneminin neyine netten bakayım. o dediğin düzenliler için. bakalım olmazsa yarından sonra gün aşırı artık :)

arkadaşlar bu işler planlı olmuyor.. takvimler testler hepsi boş.. o anın zevkini çıkarttın çocuk için yaklaşmayın eşlerinize.. işte o zmaan oluyor.. ben hem pkoyluydum hemde doktorun dediğine göre menepoza giriyordum ve yaşım 25 daha.. ve sadece bı ay klomen kullandım onda yumurtan buyumedı dedı .. ve ben o ay hamıle kalmısım üstelik şimdi üçüz yada ikiz diyorlar kesınlık için kalp atışını beklıyoruz.. içinizi rahat tutun mucizeler beklenmedik zamanlarda gerçekleşir:)

Canım merhaba, adetin bittikten sonra çalışmaya başla bi dahaki olası tarihe on gün kalana kadar devam edin bence hiç riske atmayın bana bir doktor gelecek ay muhtemel adet tarihinden 14 gün geri say o zaman yumurtlama dönemidir demişti ben bu ay bunu uyguluyorum umarım olur hepimizinde

canım seni tebrik ediyorum tüm duaların kabul olsun inş. ama o kadar uzun yıllar sürmesin ya biran önce anne olalım inş. :)

Merhaba kızlar. Bakın benim 8. gün ovulasyon testim. Siklusum tam 27 gün olup şaşmamasına rağmen, ortalamalara göre de 13-14. gün yumurtlamam gerekmesine rağmen ben hamile kalıp düşük yaptığım ay 9. günde yumurtladığımı anladım. O yüzden bu ay testi 8. günümde uygulamaya başladım. Teste kalsa 10. gün test yapmaya başlanması gerekiyor. Yani kısaca demek istediğim şu; siklusunuz ne kadar düzenli olursa olsun, yumurtlamanız erken ya da geç olabiliyor. O yüzden teste de adetiniz bittiğinde başlamanız en uygunu. Ve adet bittiği günden itibaren bir sonraki adete kadar gün aşırı beraberlik şansımızı yükseltecektir. Bakalım ben bu ay da böyle deneyeceğim, inşallah buluşurlar bu ay.[/I][/B][/COLOR]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…