slm arkadaslar benımde umudum eylule kaldı
ben gecen yıl 4 hazıranda 2.5 aylık bebegımın kalbı durdugu ıcın aldırmak zorunda kaldım dr.um 3 ay korunucaksın dede ben yapamam dedım esıme bı an once yerıne koymak ıstıyordum bebegımı bı an once tekrar hamıle kalmak ıstıyordum esım kızdı dr.un dedını yapcaz dedı uc ay korunduk ve 10 gun sonra yanı 4 eylulde tam bır yıl olacak korunmayı bırakalı...ben ıkı uc kez kımyasal gebelık yasadım her seferınde havalara uctum mutluluktan ama sonuc husran oldu..her aya yenı umutla basladım..ve hala umudum var benım..bı gun rabbımın ol dedıgı gun gelicek bebeğim ben sabredıyorum dua edıyorum..kafama bı ara asırı derecede takıyodum olmuyo dıye hala da dusunuyorum hatta dr. bana antıdepresan bıle verdı dedı 3 ay korunarak kullan o ılaca gercekten ıhtıyacım oldugunu dusunuyorum ama kullanmıcam..3 ay benım ıcın cok uzun bı sure..sabredıp baska seylkerle oyalanıp beklıcem..bence sızde umutsuzluga kapılmayın 4-5 ayda yıkılmayın ...dua edıp bekleyelım bız elbet bı gun nasıpse gelıcek bebişlerimiz..bakın senelerce uğrasıp olmayanlar var ben 15 yıl sonra 10 yıl sonra hamıle kalan ınsanlar tanıyorum halıme sukredıyorum hep..allah yardımcımız olsun rabbım hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasıp etsın bızlere insaallah..