Umreden Geliyorum ve Sizlerde Oraları Görün İstedim...

paylaşım için çok teşekkürler insan bakarken bile etkileniyor gerçekten :Saruboceq:
sagol cnm...
Kâbe Seni Özlüyorum!

Tozu, toprağı, havası,
Hali, hevesi, hevası,
Sonsuz manevi devası,
Kâbe seni özlüyorum!

Yalnızca ibadet derdim,
Silmiş hasedim, nefretim…
Hissederim saadeti,
Kâbe seni özlüyorum!

İki yıldır umre düşü,
Ağrıtıyor mahzun başı!
Çeker gibi yas, gözyaşı…
Kâbe seni özlüyorum!

Aşk humması düştü yola,
Esir etti karakola,
Hesap kitabım ne ola?
Kâbe seni özlüyorum!

Safet Kuramaz

a.s.canım,çok çok teşekkürler.o mübarek topraklarda olmak,o havayı solumak ne kadar da güzel ve özeldir değil mi?bizlere de bu duyguyu bi nebzede olsa yaşattığın için şükranlarımı kabul et lütfen.Rabbim arzu eden tüm kullarına da nasib eder inşallah.sevgiyle kal.​
000.jpg
kesinlikle öyle canım.darısı tüm isteyenlere inşallah.
Tüylerim diken diken oldu fotoğrafını görünce bile , Allah bizede nasip eder inşallah..
Teşekkür ederiz canım , bize de bu güzelliği yaşattın..
sagol cnm bnm....
allah kabul etsin canım inşallah bizlerde gideriz bu güzel yerleri görürüz
inşallah cnm...
bu sitedeki en etkilendiğim paylaşımdı.
teşekkür ediyorum.
Allah kabul etsin inşallah bizlere de nasip etsin.
sagol cnm.amin inşallah...
ayrıca eklemeliyim ki,
çocuklarınızla beraber gitmeniz çok yerinde olmuş.
inancın yerleşmesi çocukluktan başlamalı diye düşünüyorum.
evet cnm cok haklısın...
allah kabul etsin, tüylerim diken diken oldu.....

Allah herkese nasip etsin
amin canım... tesekkür ederim....
Allah kabul etsin insallah .. içinde bizde dahil olmak üzere herkese nasip etsin Allah o güzelliği görmeyi .. etkilenmemek elde değil ..

sagol cnm.amin inşallah sizlerede nasip olur oraları görmek...

Allah kabul etsin. bizimle de paylaştığınız için teşekkürler..

ah canım nekadar güzel birşey yapmışsınız
Allah kabul etsın tekrarıını nasip etsın inşallah
Allah bizlerede nasip etsın o güzel yerleri görmeyi

Allah kabul etsin..
ne güzel paylasmissiniz,tesekkürler..cok sükür bana da nasip oldu buralari görmek cok kücük yasta,9 yasindaydim ailemle gitmistik..cok detayli animsayamasam da herseyi,unutmak mümkün degil..
Rabbim gidenlere tekrarini ve isteyen herkese gidip görmeyi nasip etsin insallah..

her bir kareye doyasıya baktım okadar huzur doluki rabbimden tek istediğim kutsal topraklarını görebilmek inş bir gün tüm isteyen içindede bana nasip olur :Saruboceq: rabbim mübarek etsin umrenizi
hac dönemi olmadığı için çok kalabalık değilmiş ben hac döneminde foto çekmek yasak diye biliyorum

çok güzel tüylerim diken diken oldu adeta allahım görmeyi nasip eder inş. :Saruboceq: paylaştığın için teşekkür ederim

Allah kabul etsin ve bizlerle de paylaşdığınız için Allah razı olsun resimle de olsa tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu Allah bana ve görmek isteyen her kula görmeyi nasip eder inşalaah

ayy maşallah annemlerde 15 gün sonra gidiyorlar ben maalesef gidemiyorum:((
Allah isteyen herkese nasip etsin..

allah kabul etsin umrenizi allah razi olsun cok iyi yapmisiniz resimleri cekmissiniz yorumlari okudum ve cok duygulandim bizler cok sansliyiz burada yasadigimiz icin allah herkesede nasip etsin insallah buralari ben her umreye gidisimde dua ediyorum herkese paylasim icin cok tesekkurler harika cikmissiniz masallah kiziniz cok tatli allah bagislasin

kumsalcım ALLAH razı olsun cok güzel bir paylasım olmus.RABBIM bizlerede nasıp eylesın inş.

Allah kabul etsin ve bizlerle de paylaşdığınız için Allah razı olsun resimle de olsa tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu Allah bana ve görmek isteyen her kula görmeyi nasip eder inşalaah

ayy maşallah annemlerde 15 gün sonra gidiyorlar ben maalesef gidemiyorum:((
Allah isteyen herkese nasip etsin..
amin canım...
allah kabul etsin umrenizi allah razi olsun cok iyi yapmisiniz resimleri cekmissiniz yorumlari okudum ve cok duygulandim bizler cok sansliyiz burada yasadigimiz icin allah herkesede nasip etsin insallah buralari ben her umreye gidisimde dua ediyorum herkese paylasim icin cok tesekkurler harika cikmissiniz masallah kiziniz cok tatli allah bagislasin
sen hangi şehirdesin canım ben riyadh tayım...
kumsalcım ALLAH razı olsun cok güzel bir paylasım olmus.RABBIM bizlerede nasıp eylesın inş.

çok güzel görünüyor yani gezmek için
yaşamk garip olurheralde

rabbim hepimize nasip etsin...

sagolun darısı sizlere arkadaslar...

şimdiya kadar gördüğüm en anlamla ve manalı paylaşım bu olsa gerek
tşklerr
çok da güzel açıklamışsın
çok etkilendimmm
Allahım inş bizede nasip eder
Allah kabul etsinnn
canım

Back