Umreden Geliyorum ve Sizlerde Oraları Görün İstedim...

selam, ne guzell..ailem bu sene gitmeyi planliyordu..bende gidicektim ..ama annem tereddütte hala..ve ben bu sekilde gitmek istemiyorum son ana kadar belli olmayip sonra alel acele... hayirlisi..sizde ne kadar guzel gorunuyosunuz oralarda

ne mutlu size ve kızına.. Allah hepimize o topraklara yüz sürmeyi nasip etsin inş.

çok güzel Allah inş. isteyen tüm müslümanların nasip eder inş.:Saruboceq:

allah herkeze nasip etsin ne mutlu bu arada fotolar için teşekkür ederim.allah razı olsun yakından görmüş sayıyorum şimdilik kendimi umarım her müslümana nasip olur gitmek

Allah hayırlı etsin canımm
ne güzeldir kimbilir çok duygulandım bakarken
Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah
efendiler Efendisine bu kadar yakın olmaksenağlama

ALLAH kabul etsin canım. Tüylerim diken diken oldu,gözlerim doldu. Rabbim herkese nasip eder işallah. :Saruboceq:

(bu arada güsel yüzünüde görmüş olduk datlum:nazar:)

canımm allah kabul etsin allah hacca gitmeyide nasip eder insallah size ve cümlemize...
çok etkilendim paylaşımın için tekrar teşekkürler

Allah kabul etsin rabbim bizlerede nasip etsin o mubarek yerlere yüz sürmeyi inşallah

paylaşımın için teşekkür ederim canım

Allah kabul etsin canim bende haziran 09 da esimle beraber gittim. kesinlikle her insanin gitmesi gerekir diye dusunuyorum. sadece muslumanlarin degil Allaha inanan her insanin gidip o topraklari gormesi gerekir, insallah tekrar tekrar gitmek nasip olur.

allah kabul etsın canım rabbım herkeze oralrı gıdıp gormeyı naıp etsın
bzılerı de düşündüğün için sağol tatlım

çok güzel yaaa... Allah kabul etsin canım bizlerede oraları görmek nasip olur inşallah:Saruboceq:

canım benim bunlar çok güzel ayy çok duygulandım tatlım allah kabul etsin banada nasip etsin inşaallah

Back