Umreden Geliyorum ve Sizlerde Oraları Görün İstedim...

Allahım kabul etsin.en kısa zamanda banada nasip eder inşallah:Saruboceq:

ALLAH kabul etsin canim!

Bizimlede paylastigin icin ALLAH razi olsun!

Cok duygulandim..:asigim:

çok büyük sevap işledin canım bu mübarek yerlere gidemesekte fotoğraflarını görmemize vesile olduğun için ALLAH RAZI OLSUN,
RABBıM kabul etsin inş umrenizi...

Allah kabul etsin inşaallah canım..yaşlı gözlerle doyamadım resimlere doyamadım...iki yıl önce gitdik eşimle bizde..o kadar özledmki anlatamam!.
Kabe kapısının arkasına bakan kısımdaki otelde kaldmışdık,resimde gözüküyo..Kuş olup uçsaydım şuan ne çok isterdim...mafoldumben

Allah kabul etsin..ısteyen herkese gitmeyi nasip etsin..
Gözlerim dolu dolu oldu fotolara bakarken..

allah kabul etsin.. mükemmel bi duygudur eminim..
icim bi tuhaf oldu
rabbim hepimize nasip eder ins. bende cok istiyorum mafoldumben
resimleri koyup bizimle paylastigin icin cokkk tsk ederim sana canim
bu genc yasinizda oralara gitmek nasip olmus size.. ne güzell:Saruboceq:

canım cok guzelmış gercekten ınsallah bızede oralar gelmek naıp olur bacım yanına gelıırm ozaman optum kumsalllım

bende hac vazifemi yerine getirdim ins mevlam kabul eder Rabbim tekrar gitmeyi nasip eder ins geldigim gunden beri aglîyorum ben oralara doyamadimmm ya sanki hic burdan gitmemisim de hep oradaydim ve vatanimdan koparildim gibi geldi bana Rabbim resulumun yaninda ban olmeyi nasip etsin insss

bu güzel kareleri bizmle paylastığın içinn Allah razı olsun Allahda bize nasip eder inşallh kuutsal toprakları görmeyi

Paylasimlarin icin cok tesekkür ederim...
Allah c.c oralari görmeyi nasib etsin insaallah...

çok güzel Allah kabul etsin inşallah..ama resimlerde üzüldüğüm bir şey var..kabenin etrafında osmanlıdan kalma tarihi camilerin hepsi yıkılmış yerine de o estetik yoksunu ruhsuz gökdelenler dikilmiş...o binalar kabenin etrafındaki manevi havayı öyle bozmuş ki....sanki kabeye bile sadece din turizmi gözü gibi bakıyorlarmış gibi gelir bana bazen..mümkün olsaydı orayı da yıkarlardı herhalde..

canım saol nekadar guzel anlatmıssın bızlerle paylasmıssın.bende cok ıstıyorum gormeyı.Allah gonlundekı butun muratlarını versın tatlım.

Back