Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım allah razı olsun.yalnız benım 1 tane kızım var.ve ikinci bebegımde şuan yolda geliyor 3 aylık hamıleyım canım.resimde gördügünüz yakısıklı eltimin oglu canım.onlarla beraber gittik biz ümreye.Allah kabul etsin çok güzel fotolar etkilenmemek elde değil eşimi bir kandırabilsem bende gitmeyi istiyorum.Ne güzel 2 evladında görmüş oldu hele oğluna bayıldım ne güzel yakışmış Rabbım hacı olmayıda nasip etsin genç yaşta
sagol canım allah razı olsun.ALLAH kabul etsin canım. Tüylerim diken diken oldu,gözlerim doldu. Rabbim herkese nasip eder işallah. :Saruboceq:
(bu arada güsel yüzünüde görmüş olduk datlum)
sagolun allah razı olsun darısı tüm isteyenlere inşallah canım.allah kabul etsın ne mutlu sıze ve evlatlarınıza onlar kucucuk yureklerıyle sızde gencecık cok guzel duygudur emınımkı bızlerede dua edın ınsallah hep genc yasta ıstemısımdıra.s.
cok tesekkür ederim allah razı olsun.normalde tesettürlü degilim ama bu topraklardan ülkemize gidene kadar mecburuz kapanmaya.benımde hosuma gitmiyor degil ama.bende kendıme yakıstırıyorum.ne mutlu size ..
Rabbim hepimize nasip etsin inş..mafoldumben
tüylerim diken diken oldu :gitme:
ayrıca size tesettür çok yakışmış maşAllah diyelim..![]()
sagol canım.cok haklısın ticari amaclı yapılmıs zengınlere özel o oteller.hala yapımı devam etmekte canım.cok guzel ya ıcım bır hos oldu valla ALLAH BIZEDE GITMEYI NASIP EDER INSALLAH
AMA O GUZELIM YERLERE O GOKDELENLER HIC YAKISMAMIS YA GUZELIM YERLERI HEMEN KAZANC YERI HALINE CEVIRIOLAR YA
sagol canım.darısı isteyenlere inşallah.insan biran ürperiyor ama sonra oranın büyüsüne kapılıyorsun.hiçbirşeyi görmüyor gözün.Allah kabul etsin ve gitmek isteyen herkese nasip etsin, ben de dahil
ama bişi var sanki ben o kadar yabancının arasında ve kalabalıkta korkarmışım gibi geliyo. öyle bi panik izdiham havası oluyor mu?
cok tesekkür ederim allah razı olsun.o sizin kalbinizin güzelligi.darısı tüm isteyenlere inşallah.ALLAH kabul etsin siz şimdi hacı oldunuz ne mutlu size genceçik hacı olmanız
bi insanı kalp güzeliği yuzune vurumuş ben sizde o işiığı aldım inşallah ALLAHIM bizide nasip eder
bizde genç gitmeyi istiyoruz eşimleee
Konunuz içerik sebebiyle ilgili bölüme taşınmıştır... Bilgilerinize...
kumsalcım ozlemısım senı gormeyı canım benım..
allah kabul etsın darısı basımıza olsun..ne guzel emvsımı degıl sanırımkı cok yogunluk gormeıdm fotolarda..kızında cok seker cıkmısdı ..
çok gzl yaa
resimler için sağol canım
allah kabul etsin umreni
darısı hac görevine inşallah
bizde bu yaz istiyoruz eşimle ama bu yaz aksayacak galiba ama seneye yaz mutlaka gelcem mübarek topraklara