Umreden Geliyorum ve Sizlerde Oraları Görün İstedim...

çok güzel insan duygulanıyor. Allah haccıda nasip etsin
bana da tekrar umre ve hacc nasip etsin

Allah kabul etsin çok güzel fotolar etkilenmemek elde değil eşimi bir kandırabilsem bende gitmeyi istiyorum.Ne güzel 2 evladında görmüş oldu hele oğluna bayıldım ne güzel yakışmış Rabbım hacı olmayıda nasip etsin genç yaşta

Allah kabul etsin çok güzel fotolar etkilenmemek elde değil eşimi bir kandırabilsem bende gitmeyi istiyorum.Ne güzel 2 evladında görmüş oldu hele oğluna bayıldım ne güzel yakışmış Rabbım hacı olmayıda nasip etsin genç yaşta
teşekkür ederim canım allah razı olsun.yalnız benım 1 tane kızım var.ve ikinci bebegımde şuan yolda geliyor 3 aylık hamıleyım canım.resimde gördügünüz yakısıklı eltimin oglu canım.onlarla beraber gittik biz ümreye.
ALLAH kabul etsin canım. Tüylerim diken diken oldu,gözlerim doldu. Rabbim herkese nasip eder işallah. :Saruboceq:

(bu arada güsel yüzünüde görmüş olduk datlum:nazar:)
sagol canım allah razı olsun.
allah kabul etsın ne mutlu sıze ve evlatlarınıza onlar kucucuk yureklerıyle sızde gencecık cok guzel duygudur emınımkı bızlerede dua edın ınsallah hep genc yasta ıstemısımdıra.s.
sagolun allah razı olsun darısı tüm isteyenlere inşallah canım.
ne mutlu size ..

Rabbim hepimize nasip etsin inş..mafoldumben

tüylerim diken diken oldu :gitme:

ayrıca size tesettür çok yakışmış maşAllah diyelim..:nazar:
cok tesekkür ederim allah razı olsun.normalde tesettürlü degilim ama bu topraklardan ülkemize gidene kadar mecburuz kapanmaya.benımde hosuma gitmiyor degil ama.bende kendıme yakıstırıyorum.
cok guzel ya ıcım bır hos oldu valla ALLAH BIZEDE GITMEYI NASIP EDER INSALLAH

AMA O GUZELIM YERLERE O GOKDELENLER HIC YAKISMAMIS YA GUZELIM YERLERI HEMEN KAZANC YERI HALINE CEVIRIOLAR YA
sagol canım.cok haklısın ticari amaclı yapılmıs zengınlere özel o oteller.hala yapımı devam etmekte canım.
Allah kabul etsin ve gitmek isteyen herkese nasip etsin, ben de dahil
ama bişi var sanki ben o kadar yabancının arasında ve kalabalıkta korkarmışım gibi geliyo. öyle bi panik izdiham havası oluyor mu?
sagol canım.darısı isteyenlere inşallah.insan biran ürperiyor ama sonra oranın büyüsüne kapılıyorsun.hiçbirşeyi görmüyor gözün.
ALLAH kabul etsin siz şimdi hacı oldunuz ne mutlu size genceçik hacı olmanız
bi insanı kalp güzeliği yuzune vurumuş ben sizde o işiığı aldım inşallah ALLAHIM bizide nasip eder
bizde genç gitmeyi istiyoruz eşimleee
cok tesekkür ederim allah razı olsun.o sizin kalbinizin güzelligi.darısı tüm isteyenlere inşallah.
Konunuz içerik sebebiyle ilgili bölüme taşınmıştır... Bilgilerinize...

tesekkür ederim.ben burasıda albüm bölümü diye eklemiştim.

ayrıca yorum yazan tüm güzel dilekleri için bütün arkadaslarıma cok cok tesekkür ediyorum.hepinizin agzına ellerıne yüregine saglık.allahım hepinizede nasip eder inşallah.bende sizin resimlerinizi izlerim inşallah bir gün buradan.

kumsalcım ozlemısım senı gormeyı canım benım..
allah kabul etsın darısı basımıza olsun..ne guzel emvsımı degıl sanırımkı cok yogunluk gormeıdm fotolarda..kızında cok seker cıkmısdı ..

kumsalcım ozlemısım senı gormeyı canım benım..
allah kabul etsın darısı basımıza olsun..ne guzel emvsımı degıl sanırımkı cok yogunluk gormeıdm fotolarda..kızında cok seker cıkmısdı ..

sagol canım benım bende senı özledim.allah razı olsun cnm darısı sizlere inşallah.evet ümre zamanı degıldı.yogunluk cok olmaz dıye gittik bizde kalabalıktan daha iyi dedik.

çok gzl yaa
resimler için sağol canım
allah kabul etsin umreni
darısı hac görevine inşallah
bizde bu yaz istiyoruz eşimle ama bu yaz aksayacak galiba ama seneye yaz mutlaka gelcem mübarek topraklara

çok güzel yaaa. insanını içi titriyor. Allah razı olsun paylaştığın için. Allah kabul etsin inşallah. darısı tüm isteyenlere.

cok guzel canım ya .........ben de gıttımm o gunlerı hatırladım ınşş yıne kısmet olur ........rabbım kabul etsın ...........ve resımler harıkaaaaaaaaa .......

Kâbe Seni Özlüyorum!

Tozu, toprağı, havası,
Hali, hevesi, hevası,
Sonsuz manevi devası,
Kâbe seni özlüyorum!

Yalnızca ibadet derdim,
Silmiş hasedim, nefretim…
Hissederim saadeti,
Kâbe seni özlüyorum!

İki yıldır umre düşü,
Ağrıtıyor mahzun başı!
Çeker gibi yas, gözyaşı…
Kâbe seni özlüyorum!

Aşk humması düştü yola,
Esir etti karakola,
Hesap kitabım ne ola?
Kâbe seni özlüyorum!

Safet Kuramaz

a.s.canım,çok çok teşekkürler.o mübarek topraklarda olmak,o havayı solumak ne kadar da güzel ve özeldir değil mi?bizlere de bu duyguyu bi nebzede olsa yaşattığın için şükranlarımı kabul et lütfen.Rabbim arzu eden tüm kullarına da nasib eder inşallah.sevgiyle kal.​
000.jpg

Tüylerim diken diken oldu fotoğrafını görünce bile , Allah bizede nasip eder inşallah..
Teşekkür ederiz canım , bize de bu güzelliği yaşattın..

ayrıca eklemeliyim ki,
çocuklarınızla beraber gitmeniz çok yerinde olmuş.
inancın yerleşmesi çocukluktan başlamalı diye düşünüyorum.

Back