Umreden Geliyorum ve Sizlerde Oraları Görün İstedim...

içim gitti bakarken Allah kabul etsin inşallah bizlerede nasip olur oraları gormek :(

Allah kabul etsin bizede nasip etsin inşallah :Saruboceq:..
orda resim çekmeye izin vermıolar die biliodum ama bilmiyorumkismile

çok etkilendim. paylaşımın için teşekkür ederim.

içim gitti bakarken Allah kabul etsin inşallah bizlerede nasip olur oraları gormek :(

Allah kabul etsin bizede nasip etsin inşallah :Saruboceq:..
orda resim çekmeye izin vermıolar die biliodum ama bilmiyorumkismile

sagolun allah razı olsun.bende resim cekmek yasak diye biliyordum kabeye girdikten sonra gizli gizli cekmeye baslamıştım sonra biir baktım kameraya cekenlşer bile var her kes cok rahattı.ayrıca dikkatımı ceken en büyük sey hiç bir güvenlik önleminin olmaması.birkac asker dışında hiç bir güvenlik yoktu.girişte arama vs hiç birşey yoktu herkes elini kolunu sallaya sallaya giriyordu.biz eşimle hayretler içinde kaldık bu duruma.böyle kutsal bir eyrin cok sıkı korunması lazım bence.

ihramdan çıkarken saçlarını kesmişsiniz. ben bunun neden yapıldığını bilmiyorum. sebebi nedir acaba.

arkadaşımmmmm süpersinnnnnn ya çok tuhaf oldummmmm resimlere bakarkennnn RABBİM bana ve isteyen herkese oraları görmeyi nasip etsinnnnnnn...... çok teşekkürlerrrrrrr....

sagolun allah razı olsun.bende resim cekmek yasak diye biliyordum kabeye girdikten sonra gizli gizli cekmeye baslamıştım sonra biir baktım kameraya cekenlşer bile var her kes cok rahattı.ayrıca dikkatımı ceken en büyük sey hiç bir güvenlik önleminin olmaması.birkac asker dışında hiç bir güvenlik yoktu.girişte arama vs hiç birşey yoktu herkes elini kolunu sallaya sallaya giriyordu.biz eşimle hayretler içinde kaldık bu duruma.böyle kutsal bir eyrin cok sıkı korunması lazım bence.

guvenlik önleminin az olması şaşırtıcı cidden ama ..
ii yaa resim çektirmek yasak olmaması çok guel..
inş bizede nasip olurda gidersek hatıra olur ..
Alah tekrardan kabul etsin bitanem..

allah kabul etsin
hepimizede nasip etsin inşallah

ihram giymeden tavaf yapanlar vardı pantolla
bıde orda resımelrde yatan bı amca vardı neden öyle yatmışkı kötü bi görüntu nese

ya cok guzel çokkkkkkkkkkkkk
allahım sen bızede nasıp etttttt:Saruboceq:
allah kabul etsinnn:Saruboceq:

ihramdan çıkarken saçlarını kesmişsiniz. ben bunun neden yapıldığını bilmiyorum. sebebi nedir acaba.

canım ihram eşimin giydigi o beya carcafın adı.saçlarımızı ümremizin sonunda kestik.ümrenin tamamlanması adına.tam olarak bende bilmiyorum orada kataloglar vardı ama arapca oldukları için acıklamaları okuyamadık canım.

allah kabul etsinn..çok çok teşekkür ederim kendi adıma bize bu güzellikleri gösterdiğin için allah razı olsun allah bizede nasip etsin

cok güzel resimdede olsa bu kadar yakindan görmek beni cok etkiledi fotolari paylastigin icin cok sagol

Back