merhaba arkadaşlar..benim kızım eylülde tam 5 yaş olacak yani anaokuluna göndereceğim..şerifali civerında gerçekten kaliteli bir okul arıyorum.tavsiyenizi sabırsızlıkla bekliyorum..birde çok yeni bir anaokulu açıldı Akademi Çocuk diye.Kavacıkta da şubeleri varmış..bu kreş hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız memnun olurum .evime çok yakın çünkü. şimdiden teşekkür ederim.
merhaba arkadaşlar..benim kızım eylülde tam 5 yaş olacak yani anaokuluna göndereceğim..şerifali civerında gerçekten kaliteli bir okul arıyorum.tavsiyenizi sabırsızlıkla bekliyorum..birde çok yeni bir anaokulu açıldı Akademi Çocuk diye.Kavacıkta da şubeleri varmış..bu kreş hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız memnun olurum .evime çok yakın çünkü. şimdiden teşekkür ederim.
Konunun üzerinden epey zaman geçmiş ancak hala okul arayışında olan anneler vardır diye bende deneyimimi paylaşmak istedim. 2 yaşına kadar oğluma kendim baktım ancak işe başlamam gerektiği için sıkıntılı bir okul arayış sürecimiz başladı. Çekmeköy, Madenler ve Şerifali bölgesinde pek çok okul gezdim. İçlerinde en çok MJS Anaokulu aklıma yattı. Okulun fiziki şartları oldukça iyi. Özellikle beğendim fiziki bir özellik 2 yaşındaki oğlumun sınıfının, yemekhanesinin, oyun ve müzik odasının, uyku odasının aynı katta olması. Diğer yaş gruplarını sadece okula giriş ve çıkışta görüyor olmasıydı. Onun dışında oldukça geniş bir kış bahçeleri var. Yemekler okulda pişiriliyor. Okulun kurucuları her zaman okulda ve rahatlıkla ulaşıp paylaşım yapabiliyorsunuz. Ama sanırım en önemlisi de sevgi dolu öğretmenleri. iki yıldır bu kuruma devam ediyoruz ve oldukça da memnunuz. Oğlum akşam eve geldiğinde “öğretmenimi ve arkadaşlarımı özledim uyanınca tekrar gidelim” diyor. Gözüm arkada kalmadan çocuğumu bırakabiliyorum. Sanırım bir anne için de en önemli kriter bu olmalı
Herkese Merhaba,
Oğlum 17 aylık. 18. ayı dolunca mümkünse Şerifali bölgesinde yarım gün kreşe vermek istiyorum. Temizlik, beslenme ve güvenlik açısından yeterli ve en önemlisi de çocuğuma karşı sevgi ve şefkat gösterecek bir kreş araştırıyorum. 2 yaş altı çocuğunu Şerifali- Ataşehir civarında kreşe gönderen anneler yorum yazabilir mi?
Teşekkürler.
Merhaba, ben de kızımı (1.5 yaşında) yarım gün kreşe vermeyi düşünüyorum. Anneli oyun grubu da olur. Şerifali bölgesinde memnun kaldığınız okullar varsa yazar mısınız. Fiyatları ne kadar?
Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?