Ümraniye mi Çekmeköy mü

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Akrabanın kızı hemşire en son atamalarda üsküdarda bi hastaneye atandı, biraz araştırma yapmış kiralar pahalıymıs üsküdarda, bana sordu avrupa yakasında oturduğum için hiç bilmiyorum anadolu yakasını, Çekmeköy ile ümraniye arasında kalmış Anadolu yakasında oturanlar hangi ilçeyi önerirsiniz ya da baska bi öneriniz varmı ?

Duruma ve beklentilere göre değişir.
Ümraniye daha yakın, metro var üsküdar’a. Ama merkezi insan popülasyonu açısından kötü bence.
Çekmeköy daha uzak, ulaşım biraz zor olabilir. Bazı yerleri güzel bazıları kötü.
Üsküdar dediğiniz eski gata yada haydarpaş numune falansa Kadıköy sayılabilir.
Ümraniye’de şerifaliyi tavsiye edebilirim. Yeni yerleşim ve daha nezih. Kiralarda çok abartı değil.
Şimdiden hayırlısı olsun.

Çok teşekkür ederim İstanbulu pek bilmiyor açıkçası birazda güvenilir yer arıyor

ümraniye derim çümkü daha yakın. ama mahalleden mahalleye de değişiyor tabi.

çekmeköyden üsküdara direk dolmuş var o yüzden çekmeköy uzak gibi görünsede dolmuş otobandan gittiği için kisa sürüyo.
çekmeköyde evler yeni ve kirası uygun. ümraniyede kiralar bi tık daha pahalı eski evler normal fiyatlı. ümraniyede şerifali guzel soyak tarafı o kadar daha kaliteli insanlar var

Çok teşekkür ederim bende avrupa yakaaındayım ama anadoluyu bilmiyorum bir de şuan memlektteyim benden haber bekliyor aynen iletcem bunları

Çekmeköyden üsküdara ekspres otobüs tarzı birley var otobandan gidiyor. Ama aşırı kalabalık. Sarı dolmuşlar var 7 tl ama çok iyi. Biraz ulaşım olarak pahalı sürekli kullanmaya güç yetmez. Ümraniye kalabalık trafik çok.
Kirada çekmeköy daha uygun ama mesela sarı dolmuş ve otobüs çekmeköyün her yerinden geçmiyor. Daha otobana yakın yerde ev bulmak lazım.

Sari dolmuslarla cekmekoy uskudar yarim saa. Kesinlikle cekmekoy.

Ama o kadar yolu cek ustune yol parasi, gec kaldiginda taksisi vs derken bence uskudardan illa ki bulur butcesini biraz artirsin, kucuk bir ev arasin.

Sari dolmuslarla cekmekoy uskudar yarim saa. Kesinlikle cekmekoy.

Ama o kadar yolu cek ustune yol parasi, gec kaldiginda taksisi vs derken bence uskudardan illa ki bulur butcesini biraz artirsin, kucuk bir ev arasin.
Gerçekten pahalıymıs metro yok mu acaba

Gerçekten pahalıymıs metro yok mu acaba

Bir arkadas var yazmis, ben yasarken yoktu da uzun zaman oldu tabi.

Ben cekmekoyde de yasadim ve severim orayi. Hem deprem acisindan istanbulun guvenli bolgelerinden.

Ama uskudari cok severim. Bazi bolgeleri guvensizdir ama yine de bir emlakci ile gorusulup uygun ev bulunabilir. Belki biraz eski olur ama olsun :))

Çok teşekkür ederim :)

Umraniye'yi kıyaslayabilecek kadar iyi bilmiyorum ama çekmeköyden üsküdara ulaşım çok zor değil. Dolmuşlar var, tonla otobüs var. Metro da 3-5 aya açılır zaten artık. Çamlık taraflarını öneririm ben.

Umraniyeden cekmekoye geldim.arabam olmasa tasinmazdim.kesinlikle umraniye.
Cekmekoyde evler genelde yeni ama umraniyeyi tercih etsin derim

Kendisi İstanbulu bilmiyor, ev anlamında uygun olduğunu söyledi ama ulaşım acısından karar veremiyor benden cvb bekliyor ona göre ev tutacak ben de şuan memleketteyim Anadoluyu hiç bilmiyorum, avrupa yakasındayım ben trafik ne çok ama hem mahallem güvenilir hem de her yere ulaşımım kolay, o da böyle olsun istiyor çamlık söyleyen arkadaşlar olmuştu söyleyim oralara baksın

atakent, şerifali, armağanevler, esenevler, bulgurlu(üsküdar ama ümraniyenin dibi).

bence çekmeköy biraz uzak kalıyo. yukarda dolmuş ve otobüsler hakkında yazılmış. gerçi metroda var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…