• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ümraniye mi Çekmeköy mü

atakent, şerifali, armağanevler, esenevler, bulgurlu(üsküdar ama ümraniyenin dibi).

bence çekmeköy biraz uzak kalıyo. yukarda dolmuş ve otobüsler hakkında yazılmış. gerçi metroda var galiba
Çok teşekkür ederim

• Beğen
Reactions: KV_
atakent, şerifali, armağanevler, esenevler, bulgurlu(üsküdar ama ümraniyenin dibi).

bence çekmeköy biraz uzak kalıyo. yukarda dolmuş ve otobüsler hakkında yazılmış. gerçi metroda var galiba
Çakmak diye bi semti var orayı önerir misiniz

Hangi hastane oldugunu ozeldende yazabilirsiniz.cekmekoy olursa ulasim acisindan enkolay nasil olur arkadasima sorucam
Ama bence heryere yakinlik ve dusuk kira olarak yavuzturkte arastirabilir.guzeltepede de uygun kira bulabilir.bulgurlu mah. De cok ucuk kiralar yok.bu uc mahalleyi arastirabilir.hepsi uskudara bagli

Bence çakmak güzel değil bir arkadaşın dediği gibi :KK43:
Ümraniyede atakent, istiklal mah. merkezi heryere ve herşeye çok rahat ulaşabilir. Kiralar 1500 den başlar.
Şerifali Ataşehire yakın nezih güzel ama ulaşım diğerlerine göre daha az. Kiralar 1200 den başlıyor ve daha yeni evler.

Bence çakmak güzel değil bir arkadaşın dediği gibi :KK43:
Ümraniyede atakent, istiklal mah. merkezi heryere ve herşeye çok rahat ulaşabilir. Kiralar 1500 den başlar.
Şerifali Ataşehire yakın nezih güzel ama ulaşım diğerlerine göre daha az. Kiralar 1200 den başlıyor ve daha yeni evler.
Ben avrupa yakasındayım wvimin önünden her yere tek otobüs kalkıyor gittiğim yerler uzak ama metroya metrobüse yakın ,Anadolu yakasında ulaşım nasıl hiç bilmiyorum bazı arkadaşlarım dudullu iiy diyo bazıları dududlluyu bosversin diyor, kira konusunda zorlancak gibi , üsküdara ulaşım anlamında yakın ve güvenilir bi yer istiyor eğer önerebilceginiz başka yerler var mı varsa üsküdara daha yakın ilçe semt olarak

Tam adamiyim sorunun. :KK66:

Üsküdar, Ümraniye, Çengelköy, doğup büyüdüğüm, evlenince yaşadığım yerler.

Öncelikle Üsküdar kiralar pahalı. Ümraniye de fena değil. 1.200 tl den başlar kiralar.

Ümraniye de yıllarca oturdum. Güzel bir yer. Her yere ulaşımı var. Uskudarla mesafesi kısa. Trafik olunca biraz uzun sürebilir.

Çekmeköy de kiralar pek farklı değil. Belki Ümraniye den 100_200 TL fark oynar o kadar.

Ama şu var ki Çekmeköy Üsküdar hattı arası hergun o yol o trafik çekilmez. Hele hele mesai saatlerinde ki bitiminde trafik mahveder bilesin.

Çengelköy fiyatlar uskudar gibi aynı oranda. Orda da otursa Üsküdar'a çok yakın.

Çengelköy de Kirazlıtepe, hasippasa, mehmetakif Ersoy, vs yerler biraz daha uygun.

Ama şu var ki adı İstanbul olunca, ilçeler arası kira farklılığı çok yok. Küçük eski bir ev seçerse anca.

Ama ben Ümraniye çarşıyı tavsiye ederim. Ara sokaklardan bakabilir. Ayrıca metroya biner rahat rahat gider.

Ustteki arkadasa katiliyorum.kiralarda butcesine gore asagi yukari heryerde bulabilir aslinda.ama isyerine uzak olunca eziyet oluyor.trafikte hic cekilmiyor.cekmekoyde yeni bir daire kiralamaktansa isine yakin yerde eski bir daire emin olun cok daha rahat oluyor.

Dudullu da mahalle mahalle değişir. Bir çok yeri kötü.
Mesela Şerifali Yukarı Dudulluya bağlı.
Anladığım kadarıyla fazla kirada vermek istemiyor, ulaşımı kolay istiyorsa Ümraniye merkezden, atakentten tutabilir. Bulgurlu olabilir üsküdara bağlı.
Ama en az 1200 civarını gözden çıkarması lazım. Belki daha uygunda bulabilir ama oda çok güvenli olmayabilir.

Cekmekoyun metroya yakın yerine gelsin..metro ağustosta açılacak ins.cekmekoyde çok güzel evler var.kiralar uygun.ama metroya yakın olan semtler nezih.

Cekmekoyde Camlik, Umraniyede Santral durağına yakın yerlere bakabilir.Santral pahali mi bilmiyorum ama diger semtlerinde trafikle boğuşur. Metro açılmadı, acilsaydi cekmekoye yakın 700e bile kiralık ev bulabilcegi yerler önerirdim

Çok teşekkür ediyorum yorum yapan herkese bunları not aldım vercem artık kesin kararını versin

Beklentisi ve bütçesi nedir?
Üsküdar’da yaşıyorum ama 15 güne Şerifali’ye taşımacağım.Çok yer baktık.Fikir verebilirim.

Back
X