Çok teşekkür ederimatakent, şerifali, armağanevler, esenevler, bulgurlu(üsküdar ama ümraniyenin dibi).
bence çekmeköy biraz uzak kalıyo. yukarda dolmuş ve otobüsler hakkında yazılmış. gerçi metroda var galiba
Çakmak diye bi semti var orayı önerir misinizatakent, şerifali, armağanevler, esenevler, bulgurlu(üsküdar ama ümraniyenin dibi).
bence çekmeköy biraz uzak kalıyo. yukarda dolmuş ve otobüsler hakkında yazılmış. gerçi metroda var galiba
Çakmak diye bi semti var orayı önerir misiniz
Ben avrupa yakasındayım wvimin önünden her yere tek otobüs kalkıyor gittiğim yerler uzak ama metroya metrobüse yakın ,Anadolu yakasında ulaşım nasıl hiç bilmiyorum bazı arkadaşlarım dudullu iiy diyo bazıları dududlluyu bosversin diyor, kira konusunda zorlancak gibi , üsküdara ulaşım anlamında yakın ve güvenilir bi yer istiyor eğer önerebilceginiz başka yerler var mı varsa üsküdara daha yakın ilçe semt olarakBence çakmak güzel değil bir arkadaşın dediği gibi
Ümraniyede atakent, istiklal mah. merkezi heryere ve herşeye çok rahat ulaşabilir. Kiralar 1500 den başlar.
Şerifali Ataşehire yakın nezih güzel ama ulaşım diğerlerine göre daha az. Kiralar 1200 den başlıyor ve daha yeni evler.
Ewet güzel ata2 bizim orası. Yanlız kiralar 1.500 TL den baslarÜsküdar devlet hastanesi ise çengelköyde Ata 2 sitesi çok uygun ve çok güzel
Çekmeköyde metroya yakın semtler nerelerde bilginiz var mıCekmekoyun metroya yakın yerine gelsin..metro ağustosta açılacak ins.cekmekoyde çok güzel evler var.kiralar uygun.ama metroya yakın olan semtler nezih.
Şahinbey caddesi diye biliyorum..bu arada metro 29 Ağustos gibi acilacakmis.internetten sahibinden.com kiralık dairelere baksın Çekmeköy Şahinbey caddesi diyeÇekmeköyde metroya yakın semtler nerelerde bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?