AdNoctum Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2013 118 34 28 34 İstanbul 22 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AdNoctum #1 1+1 evime 2 haftada 1 gelecek süpürüp silme toz alma cam silme + ütü işi yapacak birini arıyorum saydığım işler 3 saatten fazla sürmeyecek işler
1+1 evime 2 haftada 1 gelecek süpürüp silme toz alma cam silme + ütü işi yapacak birini arıyorum saydığım işler 3 saatten fazla sürmeyecek işler
hediyeeeee ev temizlik isi Kayıtlı Üye 15 Kasım 2014 43 2 26 42 18 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AdNoctum #2 AdNoctum .!.: 1+1 evime 2 haftada 1 gelecek süpürüp silme toz alma cam silme + ütü işi yapacak birini arıyorum saydığım işler 3 saatten fazla sürmeyecek işler Genişletmek için tıkla...
AdNoctum .!.: 1+1 evime 2 haftada 1 gelecek süpürüp silme toz alma cam silme + ütü işi yapacak birini arıyorum saydığım işler 3 saatten fazla sürmeyecek işler Genişletmek için tıkla...
hediyeeeee ev temizlik isi Kayıtlı Üye 15 Kasım 2014 43 2 26 42 18 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AdNoctum #3 Birini buldunuzmu acama bn umraniyeye yakin oturuyorum temizlik isi ariyorum
AdNoctum Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2013 118 34 28 34 İstanbul 22 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AdNoctum #4 hediyeeeee .!.: Birini buldunuzmu acama bn umraniyeye yakin oturuyorum temizlik isi ariyorum Genişletmek için tıkla... Yok bulamadım daha anlaşırsak neden olmasın kaç yaşındasınız ne ücret düşünüyorsunuz?
hediyeeeee .!.: Birini buldunuzmu acama bn umraniyeye yakin oturuyorum temizlik isi ariyorum Genişletmek için tıkla... Yok bulamadım daha anlaşırsak neden olmasın kaç yaşındasınız ne ücret düşünüyorsunuz?
hediyeeeee ev temizlik isi Kayıtlı Üye 15 Kasım 2014 43 2 26 42 22 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AdNoctum #5 AdNoctum .!.: Yok bulamadım daha anlaşırsak neden olmasın kaç yaşındasınız ne ücret düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 32 yasindayim bnim icin ayle yani olmasi onemli
AdNoctum .!.: Yok bulamadım daha anlaşırsak neden olmasın kaç yaşındasınız ne ücret düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 32 yasindayim bnim icin ayle yani olmasi onemli
hediyeeeee ev temizlik isi Kayıtlı Üye 15 Kasım 2014 43 2 26 42 22 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AdNoctum #6 hediyeeeee .!.: 32 yasindayim bnim icin ayle yani olmasi onemli Genişletmek için tıkla... Ben yarim gune yetmise gdiyorum tm gun yuz otuz
hediyeeeee .!.: 32 yasindayim bnim icin ayle yani olmasi onemli Genişletmek için tıkla... Ben yarim gune yetmise gdiyorum tm gun yuz otuz
AdNoctum Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2013 118 34 28 34 İstanbul 23 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AdNoctum #7 hediyeeeee .!.: Ben yarim gune yetmise gdiyorum tm gun yuz otuz Genişletmek için tıkla... Yarım gün kaç saat oluyor tam olarak. Ben 1 yıllık evliyim temizlik konusunda pek istekli değilim bana yardım edecek bir ablam olsun istiyorum :)
hediyeeeee .!.: Ben yarim gune yetmise gdiyorum tm gun yuz otuz Genişletmek için tıkla... Yarım gün kaç saat oluyor tam olarak. Ben 1 yıllık evliyim temizlik konusunda pek istekli değilim bana yardım edecek bir ablam olsun istiyorum :)
hediyeeeee ev temizlik isi Kayıtlı Üye 15 Kasım 2014 43 2 26 42 23 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AdNoctum #8 AdNoctum .!.: Yarım gün kaç saat oluyor tam olarak. Ben 1 yıllık evliyim temizlik konusunda pek istekli değilim bana yardım edecek bir ablam olsun istiyorum :) Genişletmek için tıkla... Yarimgun dort saat sz ev hanimisiniz
AdNoctum .!.: Yarım gün kaç saat oluyor tam olarak. Ben 1 yıllık evliyim temizlik konusunda pek istekli değilim bana yardım edecek bir ablam olsun istiyorum :) Genişletmek için tıkla... Yarimgun dort saat sz ev hanimisiniz
hediyeeeee ev temizlik isi Kayıtlı Üye 15 Kasım 2014 43 2 26 42 23 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AdNoctum #9 Sz eger almayi dusunurseniz konusuruz memmun kalirsak birbirimizde hangi gunler istedinizi adresi sylersiniz glirim
Sz eger almayi dusunurseniz konusuruz memmun kalirsak birbirimizde hangi gunler istedinizi adresi sylersiniz glirim
hediyeeeee ev temizlik isi Kayıtlı Üye 15 Kasım 2014 43 2 26 42 23 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi AdNoctum #10 Cunku bnim gttigim isler var gunumu ona gre ayarlamam grek
Z Zhll05 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2015 85 3 48 42 30 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi AdNoctum #11 Istanbul anadolu yakasinda oturuyorum haftada bir gün yada 15 günde bir gün ev işi arıyorum Ümraniye Üsküdar kadıköy Ataşehir Bostancı maltepe çevresi düşünenlerin iletisime geçebilir
Istanbul anadolu yakasinda oturuyorum haftada bir gün yada 15 günde bir gün ev işi arıyorum Ümraniye Üsküdar kadıköy Ataşehir Bostancı maltepe çevresi düşünenlerin iletisime geçebilir