merhaba arkadaşlar, oğlum 3 yaşında bir tane anaokuluna başladık ümraniye çevresinde çakmak civarında sınıfta 4 -5 yaşındaki çocuklarda var. Oğlum okulda gayet iyi biz olmayınca öğretmeni öyle diyor iki hafta oldu zaten başlayalı. Sorun şu ben bu gün öğlene kadar oğlumu kameradan izledim. Öğretmen 4-5 yaşındaki çocuklarla çok güzel sandalye ve diğer oyunları oynuyor, gayet güzel benim oğlum ve akranı çocuklar kenarda.sadece el sallıyorlar, neyse öğle yemeği vardı indim gittim oğlumu izlemeye öğretmeni beni gördü niye bekliyorsunuz dedi bende bir bakıcam dedim neyse baktım öğretmen çocuğa çorba içecekmisin diyor bizim oğlan hayır diyor vermiyor onu yicekmisin diyor bizimki hayır diyor vermiyor ve yukarı çıkardılar ben gittim oğlanın yanına çocuk aldı beni oyun odasına götürdü orda toplarla oyun oynamaya davullarla oyun oynamay başladılar, ben aşğıya indirmeye çalıştımgelmedi hani öğretmen demiyor ki gel yiğit sınıfa oyun oynayalım çocuğun sınıfta ilgisini çeken bir şey yok, oyun odasına çıkıyormusunuz arada sırada parka iniyor mu arad sırada diyorlar sabah çocuk sınıfa girdi diğer yardımcı kadın geldi çocuğun önüne ayakkabıyı bırakıp gitti, bizimki ayğında ayakkabı bir oyana bir buyana çeviriyor, giymeye çalışıyor hani bu beş yaşında bir çocuk değil ki kendisi giysin öğretmende elinde telefon başladı telefona bakmaya bende yukarı çıktım dedim o o ayakkabıyı parçalar hocam siz ona ayakkabısını giydirirmisiniz dedim. giydirdiler öyle öğretmene gelince anlattım bu durumu o siz varken böyle siz yokken gayet iyi ben yokken sesi çıkmıyordur öyle bir kenarda melün melün oturuyordur. 4-5 yaş oynarken bakıyordur. hani 4-5 yaşa iyi de benim oğlanın yaşına göre pasif geldi bana burası
ben mi abartıyorum arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim hepsi mi böyle bu anaokullarının?
![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)