Ümraniye Çakmak - Temizlikçi Bayan aranıyor

mehtaparslan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
2
0
36
İstanbul
Merhaba,

Ümraniye Çakmak'ta oturuyorum. 1+1 dairemin temizliği için titiz bir bayan arıyorum. Ütü yapılmayacaktır. Siteden başka kişilerle çalışmış ve referanslı bir bayan olması tercihimdir.

Teşekkürler,
Mehtap

Merhaba Mehtap hanım,

Bende 2 yıldır aynı yerde oturuyorum 2+1 bende güvenilir bir bayan bulamadım hala Umarım tavsiye eden cıkar.

Merhaba Mehtap hanım,

Bende 2 yıldır aynı yerde oturuyorum 2+1 bende güvenilir bir bayan bulamadım hala Umarım tavsiye eden cıkar.

Merhabalar, Yorumunuza sonuna kadar katılıyorum. Maalesef ben de bu sene içerisinde pek de hoş olmayan durumlarla karşılaştım.

Mesaja cevap da yazmış olan garant nick'li arkadaşımız bu hafta bana gelecek. Kendisi kadınlar kulübünden başka kişilere de gidiyor sanıyorum. Memnun kalacağımı düşünüyorum. Yorumlarımı yine bildiririm dilerseniz.

Sevgiler.

Merhaba , ben ümraniye tepeüstünde oturuyorum titiz güvenilir eliçabuk yardımcı bir bayan arıyorum bu çevrede oturan işini gerçekten severek yapabilecek birisini istiyorum.şimdilik ayda birkez hamileliğimin ilerleyen vakitlerinde eğer anlaşabilirsek daha sık almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi ve ilgilenen arkadaşlardan cevap bekliyorum....

İyi günler evinize gelen yardımcı bayandan memnunmusunuz bende arayış içerisindeyim ümraniyede oturuyorum tavsiye edilen birisini arıyorum özellikle cevabınızı bekliyorum.

Merhaba ümraniye atakentteyim.uzun zamandır bu siteye üyeyim.referansım ve tecrübem var.gündelikli mi aylıkları mı düşünüyorsunuz acaba.

Ümraniye Çakmak'ta oturuyorum. 1+1 dairemin temizliği için titiz bir bayan arıyorum. Ütü yapılmayacaktır. Siteden başka kişilerle çalışmış ve referanslı bir bayan olması tercihimdir.

Teşekkürler,
Mehtap[/QUOTE]

Merhabalar ben temizlik işi arıyorum.İstanbul anadolu yakasında oturuyorum.Güvenilir temiz ve titiz bir insanım ilgilenenler için tel: 0536 873 81 24 bu numaradan ulaşabilirsiniz.

Merhaba Mehtap hanım,

Merhabalar temizlik için güvenilir tecrübeli, işede ihtiyacı var. İstanbul- Anadolu yakasında 0 (545) 581 61 17 numaradan ulaşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…