• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ümraniye Atakentte bakıcı aranıyor....

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

galatea79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2007
730
2
96
İstanbul
benim bir kızım var 3 yaşında, bu yaşına kadar komşum baktı, ama maalesef şimdi taşınıyor...anne sevgisini hiç aratmadı kızıma...şimdi gene hamileyim yazın bebeğim olacak kısmetse...bende öğretmenim...eylül ayından itibaren bir bakıcıya ihtiyacımız olacak...atakent civarında oturan, veya benim evimde saat sabah en geç 7 de olacak, öğlen saat 1.30 a kadar bakacak birine ihtiyacım var...anne sevgisi gösterebilecek, daha önce çocuk bakmış, kesinlikle sigara içmeyen ve en önemlisi karşılıklı güven duyabileceğimiz birini arıyorum...gelecek kişi sadece bebeğe bakacak..kızım okula başlamış olacak çünkü...ilgilenenlerden cevap bekliyorum...

canım benim annem var cocukları çok sever.benimde kızıma baktı.şimdi evde.ümraniye esenevlerde oturuyor.atakente yakın.sen yarım gün mü arıyorsun.kendisi emekli memur.

hocam merhaba ben de öğretmenim, bir tanıdığım var bakıcılık işi arayan sizden bahsedebilirim ancak onun size ulaşabileceği bir iletişim adresi verir misiniz
özelden mesaj atabilrsiniz, atamazsanız sayfada belirtin ben size o bayanın numarasını özelden yazayım.
bebek için hayırlısı olsun :)

hocam merhaba ben de öğretmenim, bir tanıdığım var bakıcılık işi arayan sizden bahsedebilirim ancak onun size ulaşabileceği bir iletişim adresi verir misiniz
özelden mesaj atabilrsiniz, atamazsanız sayfada belirtin ben size o bayanın numarasını özelden yazayım.
bebek için hayırlısı olsun :)
derya_ugur@yahoo.com bu adresten mail atabilir...

benim bir kızım var 3 yaşında, bu yaşına kadar komşum baktı, ama maalesef şimdi taşınıyor...anne sevgisini hiç aratmadı kızıma...şimdi gene hamileyim yazın bebeğim olacak kısmetse...bende öğretmenim...eylül ayından itibaren bir bakıcıya ihtiyacımız olacak...atakent civarında oturan, veya benim evimde saat sabah en geç 7 de olacak, öğlen saat 1.30 a kadar bakacak birine ihtiyacım var...anne sevgisi gösterebilecek, daha önce çocuk bakmış, kesinlikle sigara içmeyen ve en önemlisi karşılıklı güven duyabileceğimiz birini arıyorum...gelecek kişi sadece bebeğe bakacak..kızım okula başlamış olacak çünkü...ilgilenenlerden cevap bekliyorum...

Merhaba, öncelikle ben ümraniyede oturuyorum ilanınız dikkatimi çekti. Ben Ben 2 yıllık evliyim şuan çalışmıyorum ve çocukları çok seviyorum. ona kendi çocuğum gibi bakabileceğime inanıyorum ve istiyorum . gerçi bunları yüzyüze konuşmak lazım. güvenilir ve dürüst biriyim , evimde hijyene önem veriyorum...bunu sizde tanıştığımızda anlayacaksınız eğer sizede uygunsa mesajınızı bekliyorum. ümraniye size ters olurmu???

Tabiki eğer hala arıyorsanız daha öncede bir erkek çocuğa baktım referans verebilirim kızlarımın biri 12 biri 5 yaşında ikisinide yardım almadan tek başıma büyüttüm bebeğinizi gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz bana tanışınca karar sizin tabiki bu siteden ilk defa başvuruyorum nasıl cevap gelir bilemiyorum size nasıl ulaşabilirim atakent bana yakın mesafede bende yakın olsun istiyorumulaşabileceğim bir tel ..... bir meil var bu adreste doğrumudur ????
derya_ugur@yahoo.com bu adresten mail atabilir...

Merhaba. İsmim Nesrin Sökmen. 55 yaşındayım. Uzun zamandır çocuk bakımı ile ilgileniyorum. Daha önce 4 çocuğu bebeklikten itibaren ilkokul çağına kadar büyüttüm. Evliyim. Bir kızım var. Detayları görüşebilmek için mail adresim tssokmen@hotmail.com haberleşmek üzere sevgiler.

Tabiki eğer hala arıyorsanız daha öncede bir erkek çocuğa baktım referans verebilirim kızlarımın biri 12 biri 5 yaşında ikisinide yardım almadan tek başıma büyüttüm bebeğinizi gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz bana tanışınca karar sizin tabiki bu siteden ilk defa başvuruyorum nasıl cevap gelir bilemiyorum size nasıl ulaşabilirim atakent bana yakın mesafede bende yakın olsun istiyorumulaşabileceğim bir tel ..... bir meil var bu adreste doğrumudur ????

daha yeni gördüm mesajınızız...evet burada yazan mail adresim doğrudur ...bende sizle tanışmak ve görüşmek isterim...bana tel nosuda yazabilirsiniz özelden...

SLM BEN BEYKOZDA OTURUYORUM VE EVİMDE ÇOCUGUNUZA BAKMAK İSTİYORUM SABAH BIRAKIP ÖGLEN ALIRSINIZ 28 YAŞINDAYIM 2 ÇOCUK ANNESİYİM İLGİLENİRSENİZ SEVİNİRİM MAİL mimoza_3484@hotmail.com

Back