Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ümraniye anaokulu tavsiyeleri

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

selincengiz1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
19
0
36
İstanbul
Herkese Merhaba,

Ben Ümraniye de oturuyorum ve oğlum 3 yaşında kreş ya da anaokulu vakti geldi. Bu çevrede kreş tavsiye edebilecek arkadaşlar varsa lütfen fiyatlı yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

atakentte benim dünyam anaokulunu öneririm ben de kızımı tavsiyeyle oraya göndermiştim.Çok ilgililer,gözünüz kapalı gönderebilirsiniz kızım bir sene devam etti.

atakentte benim dünyam anaokulunu öneririm ben de kızımı tavsiyeyle oraya göndermiştim.Çok ilgililer,gözünüz kapalı gönderebilirsiniz kızım bir sene devam etti.

Ben de bugün Atakentteki birkaç anaokulunu gezdim. Zencefil Anaokulu ve Çağdaş Işığım Anaokulu ikisini de beğendim ama kararsızım. Benim Dünyam Anaokulunu görmedim. Tavsiyenize teşekkür ederim. Bu anaokulları hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Teşekkür ederim iyi akşamlar

Cevap verdiğiniz için ikinize de teşekkür ederim ama daha detay verebilirseniz sevinirim. Memnun olduğunuz şey ne mesela, ucuz memnunum ya da çok temiz memnunum ya da çok iyi eğitim veriyorlar memnunum. Ya da hepsi.. Yani maddi manevi detay verirseniz sevinirim...İyi akşamlar..

merhaba.ümraniye inkılap mahallesinde evde çocuklara eğitim veren bir tanıdığım var.kendisi anaokulu öğretmeni zaten.ilgilenirseniz numarasını verebilirim. servis ve sabah 7 akşam 7 350 tl fiyatıda çok uygun

merhaba.ümraniye inkılap mahallesinde evde çocuklara eğitim veren bir tanıdığım var.kendisi anaokulu öğretmeni zaten.ilgilenirseniz numarasını verebilirim. servis ve sabah 7 akşam 7 350 tl fiyatıda çok uygun

Merhaba. benim 18 aylık oğlum ver ve kreşe göndermek istiyorum numarasını yazabilrimisniz?

57sevil.. hanım.. size özel mesaj gönderilemiyor..
Bir mail adresi yada bir bilgi yazabilri misiniz detaylıca soralım bu konuyu..
benim oğlum 1,5 yaşında ve arayıştayız...

Konuyla ilgili cok yazan olmamis ama benim de bu konuda tecrubelilerin fikrine ihtiyacim var.Atakentte oturuyorum bende 16 aylik kizim var cok huysuz enerjisi cok yuksek kucuk oldugu icin tereddutlerim var ama doktorumuz da bize kres tavsiye etti bu civarda bu kadar kucuk cocugunu gonderen memnun kalanlar yorumlariniza ihtiyacim var

selam..bende atakente yenı tasındım sayılır uç ay oldu kızlarımı yakın tavsıye edılen yuvaya verdım hemde anaokulu ..ana kalbı adlı bu yuvadan memnunum...bıde gecegunduz adklı yuva acıldı ama daha yenı ancak bıkacx aya yerlesır bızım aıle dıyede yuva var ara sokakt zaten atakent tam bır yuva cennetı

Merhaba, benim kızlarım da Atakent Pamuk Şekeri Anaokulu'nda okudular. Çok okul var sürekli sahipleri değişiyor, ancak ben bildim bileli Pamuk Şekeri'nin sahipleri aynı, gözüm arkada kalmadan iki kızımı da ilk okula kadar oraya gönderdim. MEB'e bağlı ve aile ortamı gibi sıcak bir kurum. Komşumun 15 aylık kızı da şuan oraya gidiyor, memnunlar. ]
:6: :8: :13:

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz de yaz tatilinden beri okul arıyorduk. Burada ve başka yerlerde okuduğum tavsiyelerle araştırma yapıp Ekim de bir okula başladık ancak görüşme esnasında anlatılanlarla gerçekler farklı olabiliyor. Okul sürecimiz ilk zamanlar çok iyiyken ilerleyen zamanlarda hem sınıf öğretmeniyle hem branş derslerinde çok aksaklık yaşadık. Eğitiminin çok iyi olduğunu söyleyen okul, çocuğu eve defalarca başkasının ayakkabılarıyla hatta ters giydirilmiş şekilde gönderdi. Çocuk emanet ediyorum hem eğitim hem bakımının iyi olması gerekli. Yönetim kendinde hiç kusur bulmayınca ayrıldık. 2 aydır Ümraniye Özel pamuk prenses anaokuluna gidiyoruz. Keşke daha önce bulsaymışız bu okulu, çocuğumun çenesinin altında benim bile görmediğim ufacık kızarıklığı farkedebilecek kadar ilgililer. Sınıflar geniş, bahçe büyük, zaten 20 yıllık okul. İngilizce öğretmenleri yabancı, kızım aksanlı ingilizce kelimeler söylemeye başladı. Ben çok memnun kaldım araştıran olursa bizim gibi kötü deneyim yaşamasın diye yazmak istedim çünkü biz çok etkilendik bu olumsuz süreçten.

Anaokulu için her yerde söylerim İnci Yıldız'dan şaşmayın diye hemşiresi var havuzu var öğretmenler çok ilgili daha ne olsun

Back
X