Biz de yaz tatilinden beri okul arıyorduk. Burada ve başka yerlerde okuduğum tavsiyelerle araştırma yapıp Ekim de bir okula başladık ancak görüşme esnasında anlatılanlarla gerçekler farklı olabiliyor. Okul sürecimiz ilk zamanlar çok iyiyken ilerleyen zamanlarda hem sınıf öğretmeniyle hem branş derslerinde çok aksaklık yaşadık. Eğitiminin çok iyi olduğunu söyleyen okul, çocuğu eve defalarca başkasının ayakkabılarıyla hatta ters giydirilmiş şekilde gönderdi. Çocuk emanet ediyorum hem eğitim hem bakımının iyi olması gerekli. Yönetim kendinde hiç kusur bulmayınca ayrıldık. 2 aydır Ümraniye Özel pamuk prenses anaokuluna gidiyoruz. Keşke daha önce bulsaymışız bu okulu, çocuğumun çenesinin altında benim bile görmediğim ufacık kızarıklığı farkedebilecek kadar ilgililer. Sınıflar geniş, bahçe büyük, zaten 20 yıllık okul. İngilizce öğretmenleri yabancı, kızım aksanlı ingilizce kelimeler söylemeye başladı. Ben çok memnun kaldım araştıran olursa bizim gibi kötü deneyim yaşamasın diye yazmak istedim çünkü biz çok etkilendik bu olumsuz süreçten.