Anlamadigim ve hic anlamayacagim bir sey daha var. Bir erkegin seni seviyorum demesine insna nasil bu kadar anlam yukler nasil bu kadar onemser bu sozu ve yuceltir? Bakin sadece agizdan cikan bir iki kelime o,seni seviyorum. Herkes seni seviyorum diyebilir. Ama cok azi gercekten seviyordur. Sevgiyi kelimede degil davranista arayin. O adam sizin her kosulda yaninizda mi?
Üzülme lütfen ya adamin demediği kalmamış.Sende arama sorma artik kendi isterse tekrar ortam olur konuşursunuz zaten.Ama sen cool ol bırazsevgi yetmiyor, seninle konuşacak birsey bulamıyorum ortak noktamız yok gibi şeyler söyledi. Bu arada bunu söylediği gün sürpriz yapıp bana gelmişti.
önde ben engelledim sonra o beni heryerden engelledi.
Kizlardan da tiksinirim ben bu ne ya cicek yollamak nedirbizim işyerindeki teknisyen de doktor diye tanıtıyor kendini internette.. herkesi de ilk kez seviyormuş gibi yapıyor. bu çocuğu göre göre kendisinden tiksindim mesafe koydum aramıza. kızlar da arkasından koşuyor günlerce haftalarca hediyeler çiçekler yolluyorlar bu çocuğa... gerçekten değmez değmiyor yapmayın iki günlük insana bu kadar bel bağlamayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?