• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ümit verip yarı yolda bırakılmak...

Anlamadigim ve hic anlamayacagim bir sey daha var. Bir erkegin seni seviyorum demesine insna nasil bu kadar anlam yukler nasil bu kadar onemser bu sozu ve yuceltir? Bakin sadece agizdan cikan bir iki kelime o,seni seviyorum. Herkes seni seviyorum diyebilir. Ama cok azi gercekten seviyordur. Sevgiyi kelimede degil davranista arayin. O adam sizin her kosulda yaninizda mi?

Çok doğru zamanla da alakası yok 10 yıl da sevgili olsanız bir gün çekip gidebilir böyle bakmak lazım her zaman.

Su siralar benim de hayatima girmeye calisan biri vardi, görsen nasil büyük büyük laflar ediyor, resmen havada uçuşuyor dramatik sözler. "Seni mutlu etmek icin herseyi yaparim", "kendime kiyarim sana kiymam", "sen iste hemen yakinina tasinirim" vs.
Ki ben dogru düzgün adami tanimiyorum, adam da beni tanimiyor, buna ragmen ona sorsan ruh ikiziyiz 😁
Baska bir arkadasin da yazmis oldugu gibi, kisa sürede böyle büyük laflar eden erkekte ciddi bir sorun vardir. Ciddi bir erkek önce karsindaki kadini tanimaya calisir ve acele davranmaz. Birdahakine böyle seylerle karsilastigin zaman hemen arkana bakmadan kac, bu sana tecrübe olmus aslinda. Ve emin ol aslinda Allah seni kurtardi, adam defolup gitmese belki sen hic vazgecemiyecektin ve birakamiyacaktin bu adami.
Her zaman sunu düsünürüm: Allah bazen der ki "kulum sen tam bir malsın, sana o kadar işaret gönderdim anlamadin, hala israr ediyorsun, ama ben seni sevdigim icin bu adami hayatindan cikariyorum, haberin olsun 😄".

Bu kadar kısa süren bir ilişkiye abartılı anlamlar yüklemişsiniz. Ümit vermek yarı yolda bırakmak gibi bir durum yok bence. 3 ay tanıdığı kişiye böyle büyük cümleler kuran bir insan zaten güvenilir değildir, onun laflarına da inanılmaz.

3 ayda böyle laflar etmesi normal değil zaten. Nasıl anlamış hemen ömür boyu size dokunmak istediğini. Kanmayın böyle kuru laflara. Lafla peynir gemisi yürümez.

Bir şekilde hayatınıza bakmaya çalışın. Dışarı falan çıkın varsa arkadaşınız, akrabanız veya aileden eğlenebileceğiniz birileri birlikte birşeyler yapın.

Ben kendime bile yuzde yuz guvenmem 2 guzel laf eden erkeklerin her lafina nasil boyle inaniyorsunuz. Degil ki erkekler ozellikle ben bu kadini kandirayim yari yolda birakayim kafasindalar azcik ilgi duyduklari seyleri elde etmek icin erkeklik icgudusuyle buyuk laflar edip karsi cinsi etkilemek ikna etmek icin dogmuslar onlar. İlk zamanlar gercekten ilgi duymustur ama bi anda da ilgisi kaybolmustur cok normal.

Ben 3 ayda bana boyle seyler soyleyen erkege baglanmak yerine sogurdum. Ki sogumuslugum var. Boylesi en kisa surede ayrilmak icin de yeterli falsolar veriyor zaten.

sevgi yetmiyor, seninle konuşacak birsey bulamıyorum ortak noktamız yok gibi şeyler söyledi. Bu arada bunu söylediği gün sürpriz yapıp bana gelmişti.
Üzülme lütfen ya adamin demediği kalmamış.Sende arama sorma artik kendi isterse tekrar ortam olur konuşursunuz zaten.Ama sen cool ol bıraz

40 yaşında nasıl bu kadar saf olabiliyorsunuz anlayamıyorum ya. İnternetten tanışmışsınız maddi durumu kötü, sizinki iyi. Denklem basit anlaması da öyle aslında. Siz çıkarıp para vermeyince aşk bitmiş. Yolunuza bakın beş para etmez insanlar için aç kalmak eve kapanmak falan çok histerik şeyler

Bazen Allah kurtarır sen ayrılık sanırsın 👍
Çok da takma belli ki senden alamadığı şeyler olmuş ve yoluna bakmaya gitmiş. Sende toparlan güçlü dur yemek yemiyorum ne yaa sanki ne hayrı oldu sana da bu kadr üzülüyorsun kuru lafı herkes söyler yazdığın yazıda da sana başka iyi bir şeyi olmamış baksana

6 aydır tanıyorsun her lafa bu kadar inanıp anlam yüklerseniz çok üzülürsün. Bence maddi durumu en başından beri yoktu ve seninle olan ilişkisini devam ettirmek amaçlı yalan söyledi. Üstelik 6 ayda insan birbirini bile tam tanıyamazken nasıl konuşacak konular biter ki? O zaman evlenince de ayrılırdı bu. Bence yemeden kesileceğine kurban kes kurtuldum diye sevin

İyi de adam sizi kandırmamış dolandırmamış. Gönül rızasıyla görüşmüşsünüz sonra da yolunda gitmemiş . Sonradan ilgisini yitirmiş de olabilir çok normal değil mi ? Herkes görüştüğü insanla illa evlenmek zorunda değil. Kadınların da beni kullandı gibi tavıra girmesini hiç anlamıyorum. İnsanlar görüştükleri biriyle evlilik konuşup ayrıldıkları zaman birbirlerini kullanmış olmazlar. Evlilik vaadiyle kandırarak birbirleri üzerinden menfaat sağlayıp çıkarları bitince bırakırlarsa bu kullanmak olur. Ben konuda yarı yolda bırakmak göremedim

önde ben engelledim sonra o beni heryerden engelledi.

Geri adım atacaksaniz atar gider yapmayacaksınız.
Hem adamı engelleyip hem de arayıp sormak sizi küçük düşüren bir olay.
Ayrica 6 ayda neyin aşkı neyin sevgisi.
Ilaveten ilk zamanlar günde 6-7 saat konuşmanız normal birbirinizi tanımıyordunuz ama belki adam sizi tanıdıkça sizinle olamayacagini anladı.

Hem dürüst olduğu ne malum. Param vardı batırdım diyor ama ya hiç parası olmamışsa ya sizi maddi olarak kullanmak derdindeyse..nasil güveniyorsunuz böyle insanlara anlamıyorum.

bizim işyerindeki teknisyen de doktor diye tanıtıyor kendini internette.. herkesi de ilk kez seviyormuş gibi yapıyor. bu çocuğu göre göre kendisinden tiksindim mesafe koydum aramıza. kızlar da arkasından koşuyor günlerce haftalarca hediyeler çiçekler yolluyorlar bu çocuğa... gerçekten değmez değmiyor yapmayın iki günlük insana bu kadar bel bağlamayın.
Kizlardan da tiksinirim ben bu ne ya cicek yollamak nedir

İnternetten tanışınca ilişkinin ciddiye alınması için geçmesi gereken optimum süreyi bir söyleyin de rahatlayalım hanımlar :D

tanıştıkları 3 ayı çıkartırsak 3 ay normal görüşmüşler bence gayet makul bir süre ilişki yaşıyor olduğunu anlaması için. anlam veremedim o tepkilere.

ben konu sahibi arkadaşın anlattıklarından adamı biraz fazla bunalttığı hissine kapıldım. ama adam zaten bence ne koparsam kar modundaymış da bunalınca "eehh senle mi uğraşıcam" moduna girmiş gibi geldi.

böyle hissetmekte haklısınız da bence hiç uygun değilmişsiniz birbirinize. boşverin.

Bak benim bi tanıdık vardı. Sonra bu huylarını görünce iletişimi kestim. Burda özet geçeyim butun okuyanlara ders olsun. Adam internetten pek çok kızla tanışıp sevgili oluyordu. Bunlarin hepsini bizzat bana anlattı ve konuşmaları bile okuttu. İlk başlarda çok ilgili sonra birden kendini çekiyordu. Ama ilk başlarda sevgili olup kızları kendine aşık ediyordu. Sonra kendisini geri çekip kızla konuşmamaya başlıyor. Kız neyin var falan diyor. Sürekli canım sıkkın bisey yok modunda. Kızı arayıp sormayı kesiyor. Kız iyice panik olup üstüne düşüyor. Bu sefer adam diyor ki işlerim kötü gidiyor battım. Moralim bozuk konuşmak içimden gelmiyor bu halde, bunalımdayım vs. Maddi durumu olan ve aşık olan kız da keseyi açıyordu. Kızın birikimini altınlarını alıyordu. Sonra yine tekmeyi basiyordu kıza. Boyle dolandirici dolu ortalık. Cok dikkat edin kızlar. Bi erkek kısa surede maddi sıkıntıdan bahsederse o adam şüphelidir. Erkek dediğin biraz maddi konuda gurur yapar. Hic mi akrabası ailesi arkadaşları yok da hayatında bi kac aydir olan kıza battım paraya ihtiyacım var der. Saçma yani normal insan bunu yapmaz. Bu adam da oyle olabilir. Senden borç vereyim birikimimi vereyim tarzı laflar duymak istemiştir. Duyamayinca da ayrılmıştır.

Back