- Konu Sahibi eminesener75
-
Merhabalar ben aranıza yeni katıldım ve yeni evliyim bir bebisim olsun istiyoruz ama 3 aydan beri sonu hüsranla bitiyor benim annemin 7 sene çocuğu olmamış acaba benimde mi 7 sene çocuğum olmaz yardım edin bana sürekli kafaya tanıyorum
Merhabalar ben aranıza yeni katıldım ve yeni evliyim bir bebisim olsun istiyoruz ama 3 aydan beri sonu hüsranla bitiyor benim annemin 7 sene çocuğu olmamış acaba benimde mi 7 sene çocuğum olmaz yardım edin bana sürekli kafaya tanıyorum
canım adetıne az kalmıs ınsallah hamılesındır karnının buyumesı adete yakın herkezde olur benımde oyle olur karnım şişer buyur karnının ıcınde ne oynuyor olabılır onun hakkında bı bılgım yok ama adetını bekle sabret bakalım ınsallah hamılesındırablalarim hepinize çok teşekkür ediyorum ben bişi soracağım sizlere benim Karnım büyüyor geçen gün test yaptım negatif çıktı ama adet ime 5 gün kala benim göğüslerim ağrirdi dokunamaz dim şimdi o yok adetin topu topu 3 4 gün kaldı karnımin içinde bişiler oynuyo bunun nedeni nedir yardimci olun bana ben elim kolum bağlı bu konuda çok zor böyle beklemek
3ay çok kısa doktora gitsen geri gönderir 1 yıl sure verir 1 yıl olmazsa sorun varmı diye bakar bşzim hiç sorun yoktu 1,5 yılda kaldım biraz sabır var vakti saati daha demekki
canım benım bukadar karamsar olma ben 7 senedir ugrasıyorum 2 senede bir hamile kaldım dış gebeliğinide yasadım doğum yapıp bir gun yasadıktan sonra bebeğimide kaybettim simdi tekrar hamileyim Allahım çok buyuk isyan ve karamsarlık iyi bişey değil hayırlısı olsun zamanı elbet vardır takma kafanaaaa
daha dur bakalım canm ümitsizleşmek için çooookkkk erken çokkkk . Benm 2 sene sonra oldu hiçbişi yokken .. rbbm bilir zamanını canım
kendiliğinden mi gebe kaldın huzurgibisiyok:26: sebepsiz miydi sizin de? tedavi oldunuz mu? Allah tamamına erdirsin inşallah
tahliller kontroller yatırdın mı serapuctepe? bu yaşadıklarının sebebi neymiş öğrenebildin mi?
ablalarim hepinize çok teşekkür ediyorum ben bişi soracağım sizlere benim Karnım büyüyor geçen gün test yaptım negatif çıktı ama adet ime 5 gün kala benim göğüslerim ağrirdi dokunamaz dim şimdi o yok adetin topu topu 3 4 gün kaldı karnımin içinde bişiler oynuyo bunun nedeni nedir yardimci olun bana ben elim kolum bağlı bu konuda çok zor böyle beklemek
Hiç sorun yoktu bizim 1.5 yılda kendiliğinden kaldım tam o ay aşılama düşünüyoduk nasip işte o gebeliğim 6. haftada düşükle sonuçlandı 1.5 yıl. Sonra tam umutlanıyosın ve hüsran ama veren Rabbim alan Rabbim sonuçta çok şükür olsunki düşükten 6 ay sonra tekrar hamile kaldım zaten 3 ay doktorum yasaklamıştı şimdi yanımda bebişim onu uyutmaya çalışıyorum zaman işte su gibi akıyo 5 aylık atlas egem Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?