• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ümidim i kaybettim artik

eminesener75

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
23
10
3
İstanbul
Merhabalar ben aranıza yeni katıldım ve yeni evliyim bir bebisim olsun istiyoruz ama 3 aydan beri sonu hüsranla bitiyor benim annemin 7 sene çocuğu olmamış acaba benimde mi 7 sene çocuğum olmaz yardım edin bana sürekli kafaya tanıyorum

Neden kötüyü düşünüyorsun. Kötüyü düşünerek kötüyü çağırırsın. Dur bi. Ve umudunu kaybetme. Ve hep şunu söyle kendine ben en kısa zamanda anne olacağım. Ve buna inan. Korkma. Korktuğun başına gelir. Ve kötü düşünme. Düşüncelerin kaderin olur...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

abla ben daha 20 yaşımda yim ve dün test yaptım yöne olumsuz çıktı ama kahverengi akintim var bide kahverengi çizgi var kasiklardan başlayan bana yardımcı olurmusunuz neden var onlar

Ben çocukları çok ama çok seviyorum onlar benim için bir melek eltilerimin çocuklarını kendi çocuğumus gibi seviyorum insan haliyle kendisinin de olmasını istiyor ablalarim

canım daha yirmi yaşındaymışsın....ozaman biz ne yapalım ...
üç ay sana uzundur ama kimilerine göre hiç denecek kadar az zamandır...
umudunu yitirme ...

Güzel arkadaşım daha 3 ay olmuş ne ara ümidini kaybettin. Daha dur bakalım yolun başındasin Allah tabiki de herkese hepimize istendigi an nasip etsin meleklerimizi ama sen bu kadar erken pes etme yani. Ayrıca yaşın da genç daha. Benim annemin de evlendiği gün hamile kalmış hatta teyzem hatta halam falan. Ama ben bir yıldır uğraşıyorum.ve tabiki de umudumu yitirmiyorum. Evet çok zor bi süreç anlıyorum.hatta bak bir yıldır çocuk istiyorum evliligimden bişey anlamadim bu konu yüzünden. her ay üzüntü ve sonra eşinle kavga gürültü. Sana tavsiyem sakin bu kadar yıpratma kendini canım. Allah uzun ömür versin sağlıklı sıhhatli daha çoook bebeğiniz olur inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Merhabalar ben aranıza yeni katıldım ve yeni evliyim bir bebisim olsun istiyoruz ama 3 aydan beri sonu hüsranla bitiyor benim annemin 7 sene çocuğu olmamış acaba benimde mi 7 sene çocuğum olmaz yardım edin bana sürekli kafaya tanıyorum

canım benım bukadar karamsar olma ben 7 senedir ugrasıyorum 2 senede bir hamile kaldım dış gebeliğinide yasadım doğum yapıp bir gun yasadıktan sonra bebeğimide kaybettim simdi tekrar hamileyim Allahım çok buyuk isyan ve karamsarlık iyi bişey değil hayırlısı olsun zamanı elbet vardır takma kafanaaaa:nazar::nazar::nazar:

canım üç ay nedir ki hemen ümitsizliğe kapılıyorsun.Annenin geç hamile kalması senin de geç kalacağını göstermez ki.Olumsuz düşünme,hem yaşında daha 20ymiş hiçç canını sıkma,olur inşallah..

3 ay da karamsarlıqı almıssın elıne canım yaa benım 2 senem bıttı 3 seneye gırdım hala yok evlendıqım qunden berı ıstıyorum esım amelıyat oldu ben denemedıqım sey kalmadı ama olmuyo cok uzuluyorum aqlıyorum ama allahın takdırı ol derse olur yuce rabbım elımızden bıse gelmıyo artık ben oturup karaları baqlamam lazım o zaman ama yınede bı umıt bıqun anne olucam dıyorum kendı kendıme :16:

uzulme desemde olmuyor bılıyorum ama daha yasın genc ve 3 ay cok uzun bı sure degıl sana bı tavsıye ınan bebek konusunun uzerıne nekadar dusersen takılırsan hayat dahada zorlasıyor bende cok ıstıyorum anne olmayı hayatıma umut olsun yasama sebebım ve sevıncım olsun ıstıyorum ama olmuyo ve sureklı takıyorum cunku ona cok ıhtıyacım var ama ınan esımlede aram cok bozuldu esım bu konuda cok gamsız napım dıyo olamzsa olmasın ona guzel bı gelecek saglamadıkdan sonra nasıl yuzune bakarım cocugun dıyo kendce sebeplerı var onunda anlamıyo benı ama ınan pıskolojım altust oldu evlılıgımden hayatımda hıc bısey anlamıyorum artık sen benım gıbı olma bukadar uzulme dusunme yasın cok genc ve 3 ay cok uzun bı sure degıl allah gonlundekını nasıp eylesın ısteyen herekeze hepımıze anne olmayı nasıp eylesın kımsenın boynunu bukuk bırakmasın amınn

3ay çok kısa doktora gitsen geri gönderir 1 yıl sure verir 1 yıl olmazsa sorun varmı diye bakar bşzim hiç sorun yoktu 1,5 yılda kaldım biraz sabır var vakti saati daha demekki

ablalarim hepinize çok teşekkür ediyorum ben bişi soracağım sizlere benim Karnım büyüyor geçen gün test yaptım negatif çıktı ama adet ime 5 gün kala benim göğüslerim ağrirdi dokunamaz dim şimdi o yok adetin topu topu 3 4 gün kaldı karnımin içinde bişiler oynuyo bunun nedeni nedir yardimci olun bana ben elim kolum bağlı bu konuda çok zor böyle beklemek

ablalarim hepinize çok teşekkür ediyorum ben bişi soracağım sizlere benim Karnım büyüyor geçen gün test yaptım negatif çıktı ama adet ime 5 gün kala benim göğüslerim ağrirdi dokunamaz dim şimdi o yok adetin topu topu 3 4 gün kaldı karnımin içinde bişiler oynuyo bunun nedeni nedir yardimci olun bana ben elim kolum bağlı bu konuda çok zor böyle beklemek
canım adetıne az kalmıs ınsallah hamılesındır karnının buyumesı adete yakın herkezde olur benımde oyle olur karnım şişer buyur karnının ıcınde ne oynuyor olabılır onun hakkında bı bılgım yok ama adetını bekle sabret bakalım ınsallah hamılesındır

3ay çok kısa doktora gitsen geri gönderir 1 yıl sure verir 1 yıl olmazsa sorun varmı diye bakar bşzim hiç sorun yoktu 1,5 yılda kaldım biraz sabır var vakti saati daha demekki

kendiliğinden mi gebe kaldın huzurgibisiyok:26: sebepsiz miydi sizin de? tedavi oldunuz mu? Allah tamamına erdirsin inşallah :16:

canım benım bukadar karamsar olma ben 7 senedir ugrasıyorum 2 senede bir hamile kaldım dış gebeliğinide yasadım doğum yapıp bir gun yasadıktan sonra bebeğimide kaybettim simdi tekrar hamileyim Allahım çok buyuk isyan ve karamsarlık iyi bişey değil hayırlısı olsun zamanı elbet vardır takma kafanaaaa:nazar::nazar::nazar:

tahliller kontroller yatırdın mı serapuctepe? bu yaşadıklarının sebebi neymiş öğrenebildin mi? :15:

Hiç sorun yoktu bizim 1.5 yılda kendiliğinden kaldım tam o ay aşılama düşünüyoduk nasip işte o gebeliğim 6. haftada düşükle sonuçlandı 1.5 yıl. Sonra tam umutlanıyosın ve hüsran ama veren Rabbim alan Rabbim sonuçta çok şükür olsunki düşükten 6 ay sonra tekrar hamile kaldım zaten 3 ay doktorum yasaklamıştı şimdi yanımda bebişim onu uyutmaya çalışıyorum zaman işte su gibi akıyo 5 aylık atlas egem Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah

kendiliğinden mi gebe kaldın huzurgibisiyok:26: sebepsiz miydi sizin de? tedavi oldunuz mu? Allah tamamına erdirsin inşallah :16:

tahliller kontroller yatırdın mı serapuctepe? bu yaşadıklarının sebebi neymiş öğrenebildin mi? :15:

tabii yaptırdım genetik tests falan birşey cıkmadı allahtan sadece o yuzden yıcek lokması alacak nefesi varsa bebişlerimiz bizi elbet bulacak

canım hamilelikte öle hemen karın şişmez gögüslerin cok ama cok fazla hassaslasır yanı öle bişey yok dicemessin havalardan kaynaklanabilir yada bi doktora görünki kafanda soru işareti kalmasın

Hiç sorun yoktu bizim 1.5 yılda kendiliğinden kaldım tam o ay aşılama düşünüyoduk nasip işte o gebeliğim 6. haftada düşükle sonuçlandı 1.5 yıl. Sonra tam umutlanıyosın ve hüsran ama veren Rabbim alan Rabbim sonuçta çok şükür olsunki düşükten 6 ay sonra tekrar hamile kaldım zaten 3 ay doktorum yasaklamıştı şimdi yanımda bebişim onu uyutmaya çalışıyorum zaman işte su gibi akıyo 5 aylık atlas egem Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah

doğru söylüyosun zaman su gibi.. geçenlerde biri dedi ki "aslında geçen zaman değil, ömür" :106:
aminnn Allah razı olsun, mutluluğunuz huzurunuz daim olsun :48:

Back