Ümidi kesme yaşı sanırım

strawberryland

beni bi atın sırtına atın, tın tın gideyim...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
830
1.782
313
Merhabalar kk,

Benim ki biraz iç dökmek olacak sanırım. 34 yaşındayım. Biraz ozgur buyudum. Ailemin evlen baskisi asla olmadi ama olsa mutlu olcaklarini belirttiler. Bir bucuk yil once cok sorunlu bir iliskiden ciktim. Evlensek evlenirdik de, su ara "evde cocugumla tek kaldim aldatildim" konusu aciyor olurdum. Neyse kendimi dinledim sonrasinda. Once benim akil sagligim yemisim yasini dedim. Sonra bir suru adayla tanistirildim ama (asla asagilama olarak algilanmasini istemem) vizyonlar hayata bakis acisi uymadi. Ben baska bir sehirde cok iyi bir universitede okudum. Su an dr bitmek uzere. Bu sehirde kalmayi dusunmuyorum kismetse.
Neyse 2 ay once internetten biriyle tanistim. Karakterini, huyunu, meslegini, caliskanligini sevdim. Tipi de tam hayalimdeki gibiydi. İste dedim evreka kader bana da gülür
Hersey iyi guzel, adam duzgun karakterli. Kadina ve yasantisina saygi duyan biri. Surekli konusuyoruz egleniyoruz guluyoruz. Espriler havada ucusuyor. Hemen gelmek istedi yanima. Karantina bitti iki kere geldi. Surekli konusuyoruz iletisimdeyiz. İki hafta once ben kritik bir doneme girdim kariyerle ilgili stresli bir donem. İlgisinin de azaldigini yavastan farkediyorum geyik yollu soylemeye calisiyorum. Anlamadi. Ciddi soyledim tartistik2 haftadir surekli bir gerginlik. Ben de uzattim farkindayim. İlk olayda bitirelime getirdin diyorum. Tamam duzelcek is yogun stresli diyip gecistiriyor. Neyse uzatmiyim. Bugun yine ayni konular acilinca mutsuzum istemiyorum bitsin dedi. Biraz duygusala bagladim ama tamam dedim. Sonra da yazdim ozur diledim uzdugum icin. Bir sey bekledigimden degil. Gerginlik bitsin boylece devam edelim kendi yollarimiza istedim. O konusmadan sonra bir daha konusmadik. Sanirim yazmaz artik. Kolay kolay bir sey hissedemiyorum, hissedince de surduremiyorum sanirim. Bazen diyorum vazgec bu islerden. Sagligin, ailen, isin, vs... Yerinde. Yat kalk dua et aranma iste yapamiyosunbazen de diyorum vardir bir umit be. Ama bu son insan tam hayallerimdeki gibiydi. Sizce yazmali miyim? Yoksa yeter mi gari?

35 yasimda aşık oldum.

Yeter tabi
Adam bir şekilde ilişkideki tavrınızın onu mutsuz ettiğini belirtmiş.
Fazla ısrar daha çok tepecektir
30'lu yaşlardan sonra yaşanan ilişkilerde fazla ilgi beklemek bence yerinde değil çünkü hayat telaşesi içinde yoran ve zaman alan ilişki değil rahatlatan ilişki tercih edilir. Ergenlikte bırakalım o saatlerce konuşmaları onlarca mesajı.

Birbirinizin hayallerindeki insanlar olsanız devam ederdi emin olun şahsi görüşüm yazmayin. Gerçekten karşınıza 'O' insan çıkınca inanın her şey tereyağından kıl çekermiş gibi olur , kendiliğinden akar gider yani.

Belli ki neşeli, eğlenceli, kendi ayakları üstünde duran, belirli bir hayat görüşü geliştirmiş birisiniz ve gençsiniz neden bu karamsarlık

Aşk dolu günleriniz olsun

İnternetten tanışmalara karşı değilim ama fazla anlam yükleyip aşığım ölüyorumlara erken gidilmesine karşıyım.
Vel hasıl yenisini bulmuştur şekerim. Gidene güle güle. Ha geri dönerse de yeni kızla olmamıştır bas tekmeyi

Haklisiniz. Cok ilgi beklemedim ilk zamanlardaki ilgin yok dedim. Valla ben sucsuzumyazan arayan hep kendisiydi ama haklisiniz beceremedim demek ki. Uzen de bu sanirim. Yapamadim aklimdaki kisiyo buldum yine de kacirdim hissi.

Cook tesekkurler. Umarim dediginiz gibi olur. Aklimda tutcam bunu. Bilmukabele siz de

Hepimizin ask dolu gunleri olsun insallah

Haklisiniz. Cok ilgi beklemedim ilk zamanlardaki ilgin yok dedim. Valla ben sucsuzumyazan arayan hep kendisiydi ama haklisiniz beceremedim demek ki. Uzen de bu sanirim. Yapamadim aklimdaki kisiyo buldum yine de kacirdim hissi.
İlk zamanlar tanıma tanışma süreci yoğun iletişim gerektiriyor ki bu normal bir durum sonrasında durgun bir dönem başlıyor.
Belki de siz haklısınız ilgisi azaldı sonra da dediğiniz gibi bir bahaneyle ayrıldı.
Sonuç olarak bu ilişki yürümemiş.
İdeal kişi değilmiş aklınızdaki kişi başka biri ve o kişi bir yerlerde sizi bekliyor hayatını sürdürüyor. Yolunuz kesişene dek umudunuzu yitirmeyin. Yaşınız da böyle karamsar olacak kadar ileri değil. Gencecik kadınsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…