bak ne dicem kendine bağlamak istiyorsan onu hep çılgınlıklar yap hep farklı şeyler yeter yoruldum desin hem küçük kızı hem olgun bir kadını hem anneyi hem babayı hem abla abiyi hem arkadaşı hem de bi sevgiliyi oyna ona bakarsın enterasan tavırlarınla bağlarsın kendini ona hata yapmamasını engellersin ve ben şuna çok inanıyorum kişi kendisi isterse ne kadar batakta ve kötü de olsa değiştirebilir ben bunu gördüm ve inanıyorum kardeşim
benım 2.5 yıllık bır ılıskım oldu 17 yaslarındayken yanımdaydı sureklı görusebılıyorduk 2.5 yılında aglaya aglaya ayrıldık bız.neyse bundan 7 ay snra ıntenette bırısıyle tanıstım hersey cok tesaduf gelısmıstı aslında bızım evde pc yok ozaman annem teyzemlerdeydı aksam benıde cagrdılar kı benım kocapopomu kaldırıp oraya gtmem mucızeydı:)neyse chat programlarından bırısıne gırdım ve 2 kısıyle sohbete basladım ama bırısı benı cezbettı msne gectık yalnız deıldı kuzenındeymıs oda onunda evınd epc yokmus kamerayı acar acmaz işte bu deyıverdım kendıkendıme ama daha 10 dkka anca konustuk.neyse bız 1 ay hıc görusmedık hep tel msn felan derken ben baglnmadım cunku daha hıç yanyana gelmedık belkı elektrıgımız uymıcaktı.bağlanamazdım.1 ay sonunda ılk yanyana geldıgımızde dedım olumlu dusunursen elımı tutarsın yoksa tutmazsın anlarız bırbırımızı kırmamıs oluruz felan dedım neyse gıttım bulusucamız yere ben yuzune bakamadım hep konusuup dururken elımı tuttu bırden sarıldık felan cok guzel bır andı.bu 2006 ağustos ayıydı hersey cok super gıdıyor.2008 temmuzda nısanlandım.2010 mayısta dugunum olucak.ınternet dıe kötu olucak dıe bısı yok.bızde gırıp konusuyoruz kötumuyuz deılız.ama kötulerıde yok deıl.bıraz uyanık olmak gerekır.mesela ben ılk konusmaya basladık nerelı ne yapar annesı babası felan bunları sordum ona.2.haftasımı neydı kımlık numaranı bı ver dedım.verdı bılgılerı doğruydu daha ne olsun.bnm karsımdakının durustlugunu ölçme krıterımde bu ınternnette.
umarım ıyı nıyetlı bırısıdır karsındakı ve senı kırmaz.ama dedıgım gıbı çok uyanık ol:)) tam anlamadan baglanma cnm
bızım gıbı mutlu olun:)))
benım 2.5 yıllık bır ılıskım oldu 17 yaslarındayken yanımdaydı sureklı görusebılıyorduk 2.5 yılında aglaya aglaya ayrıldık bız.neyse bundan 7 ay snra ıntenette bırısıyle tanıstım hersey cok tesaduf gelısmıstı aslında bızım evde pc yok ozaman annem teyzemlerdeydı aksam benıde cagrdılar kı benım kocapopomu kaldırıp oraya gtmem mucızeydı:)neyse chat programlarından bırısıne gırdım ve 2 kısıyle sohbete basladım ama bırısı benı cezbettı msne gectık yalnız deıldı kuzenındeymıs oda onunda evınd epc yokmus kamerayı acar acmaz işte bu deyıverdım kendıkendıme ama daha 10 dkka anca konustuk.neyse bız 1 ay hıc görusmedık hep tel msn felan derken ben baglnmadım cunku daha hıç yanyana gelmedık belkı elektrıgımız uymıcaktı.bağlanamazdım.1 ay sonunda ılk yanyana geldıgımızde dedım olumlu dusunursen elımı tutarsın yoksa tutmazsın anlarız bırbırımızı kırmamıs oluruz felan dedım neyse gıttım bulusucamız yere ben yuzune bakamadım hep konusuup dururken elımı tuttu bırden sarıldık felan cok guzel bır andı.bu 2006 ağustos ayıydı hersey cok super gıdıyor.2008 temmuzda nısanlandım.2010 mayısta dugunum olucak.ınternet dıe kötu olucak dıe bısı yok.bızde gırıp konusuyoruz kötumuyuz deılız.ama kötulerıde yok deıl.bıraz uyanık olmak gerekır.mesela ben ılk konusmaya basladık nerelı ne yapar annesı babası felan bunları sordum ona.2.haftasımı neydı kımlık numaranı bı ver dedım.verdı bılgılerı doğruydu daha ne olsun.bnm karsımdakının durustlugunu ölçme krıterımde bu ınternnette.
umarım ıyı nıyetlı bırısıdır karsındakı ve senı kırmaz.ama dedıgım gıbı çok uyanık ol:)) tam anlamadan baglanma cnm
bızım gıbı mutlu olun:)))
Birilerinin görmesinden neden korkuyor?? Söz olur diye değillll... O sözlere verecek cevabı olmadığından olabilir; ya da hazır hissetmediğinden de olabilir. Bilmiyorum garip geldi. Bir de şu babaanne meselesi garip geldi. Neden ayrı yerde oturacakmışsın ki? Gitmemen iyi olmuş. Neyse umarım daha iyi olur. Ama 3 kez buluştuğun biri için hemencecik "doğru kişi" deme; "daha yakından tanımaya değer kişi" de bence. Ondan çok hoşlanıyor olabilirsin ama bu sevdiğin anlamına gelmez... Sevgi çok daha farklı; ilişki olgunlaşınca meydana gelen bir şey...
yorumun icin sagol canim
-gören olmasin derken, beni düsündügü icin dedi, cünkü türk pazarindaydik, laf cikmasin diye. benim hosuma gitti, nesi garip anlayamadim?
-babannesiyle kahve iciyormus, sende gel bizi izlersin felan dedi, herhalde 2 hafta tanidigi kisiyi babannesine tanitmicak, sacma. bu neden garipti bunuda anlamadim, benim acimdan iyiydi. evt gitmedim.
-ben sevdigimi söylemedim canim, sadece hoslanti var, iyi birine benziyor dedim iyi biri mi dedim? okumam lazim yazdiklarimi tekrar. yanlis anlasilmasin, kim tanir bir kisiyi 2 haftada, kimse. biz tanisiyoruz daha, birazdan görüsecez yine. kardesimle gidiyorum.
biri onları gözetliyorrrrr:roflol:
sevgilim diye tanıştırmayacaktı zaten "arkadaşım" diye tanıştıracaktı
gayet saçma olmuş,"gel sen bizi izle ben seni izleyeyim,tanışmıyoruz gibi davranayım" arkadaşı olarak bile gösteremeyen bir erkek
gayet garip bir durumm kaydirigubbakcemile2
İlkinde neler oldu bilmiyorum
ama ilkinde ağzın yandıysa bunu da üfleyerek yaşa
yani önce olumsuzları düşün bakalım olumluya dönüşebilecekmi?
Yaşın ile alakalı fazla yorumum olmuycak Aşk insan ne zaman gelir belli olmaz
Bazıları 17de yaşar bazıları 30undayerimseniben
Sevmek güzel umarım herşey aklındaki gibi gider alkisalkisalkis
Çok tatlı yaaa... Allah bir ömür aynı yastıkta uyumanızı nasip etsinnnn...:asigim:
çok teşekkur ederım çok içten bır dılek oldugunu hıssettım birden:))
arkadasim sen mi beni anlamak istemiyorsun yoksa ben mi yanlis anlatiyorum???
bunda gülecek birsey yok, kimse kimseyi gözetlemiyor.
arkadasim diye tanitinca hemen ,,sevgilisi'' boyutuna geciyor, üstelik babannesi, kadin ne düsünür, burda farkli, daha dogrusu biz!
olumsuz yoruma gelemiyo olabilir misin?
ayrıcaaa
"gel bizi izle" ne demek aceba şakkıdı
seni gayet iyi anladım yaptığın ne kadar doğru bunu sorgulamanı istiyorum sadece...
sevgilin olsunistiyorsun,bundan öncekiLERden ağzın yanmış hemen aceba bu doğru insan mı diye düşünüyorsun...nette ne diye kız tavlar bir adam bunu hiç düşündün mü? hiç mi örneklerini duymadın , yaşamadın?
daha 20 bile değilmişsin delikafadulden tek derdin "bari bu doğru insan olsun, benimde bir sevgilim olsun, düzgün bir ilişkim olsun,evleneyim bari bu adamla " düşüncesi (hemen "hayır" deme içini sorgula)
netten tanıdığın birine nasıl güvenebilirsin ki?
adam her haltı yiyo olabilir, senin gibi beş on kızla birden konuşuyo olabilir, sapık olabilir, .... liste uzar gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?