• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umarm doru kiidir..... paylamak istedim...

biri onları gözetliyorrrrr:roflol:

sevgilim diye tanıştırmayacaktı zaten "arkadaşım" diye tanıştıracaktı

gayet saçma olmuş,"gel sen bizi izle ben seni izleyeyim,tanışmıyoruz gibi davranayım" arkadaşı olarak bile gösteremeyen bir erkek:delphin:

gayet garip bir durumm kaydirigubbakcemile2

:hulya: :hulya:

kizlar bulustuk 2 kez, cok iyi gecti.
bana hediye almis. benim istedigim bi kitap vardi pahaliydi. bahsediodum, bugün o kitabi hediye etti durup dururken opuyorumnanaktan,..... manali manali bakiyo hep... allahim hayirliysa gelsin, hayirsizsa gitsin...

merhaba, merak edenler icin hikayemi okuyanlar icin belirtmek istedim.
ben beraberim onunla... cok güzel gidiyor, cokca bulustuk, 4lü grup olduk arkadasiyla onun sevgilisiyle arkadas oldum,..... süper gidiyor nazar deymesin:nazar:

Hayırlı olsun. Bence tam tanımıyorsan hemen güvenme..Yok eğer tanıyorum diyorsan bir şey diyemem.
Bu sefer Allah kalbine göre versin. Güzel düşün güzel olsun...

tesekkür ederiiiim :) aminnn
ayni sehirde ayni ilde oldugumuz icin arastirmasi kolay olur ;)

arkadaslar nerdeyse 4 ay olucak biz halen beraberiz, allah bozmasin, anneler tanisti, ailesiyle tanistim...
hersey iyi gidiyor, ve ramazandan sonra SÖZ düsünüyoruz....

zaman ikinizede göstericektir bunu. doğrulugunu

mutlulugun daim olsun canım a.s.

canım Allah mutluluğunu bozmasın ama dikkat et iyice tanı,bu devirde kimseye güven olmuyo netten tanışma olayına ben de karşıyım ama herkes de niyeti bozuk olacak diye birşey yok tabii ki,sadece acele etme tanı,dene güvenini kazansın ve sonra mutluluk inşallaha.s.

canım Allah mutluluğunu bozmasın ama dikkat et iyice tanı,bu devirde kimseye güven olmuyo netten tanışma olayına ben de karşıyım ama herkes de niyeti bozuk olacak diye birşey yok tabii ki,sadece acele etme tanı,dene güvenini kazansın ve sonra mutluluk inşallaha.s.

bu pek netde tanismak gibi birsey olmadi ablam, zaten 15 dk uzakligimda oturuyor...
amin tskler
bugün babamla tanistilar
haftaya aileler tanisiyo

pazar günü sözleniyorum
ben inanamiyorum halen yaaa
ailesi okadar iyi insanlarkii

COK MUTLUYUMM
Evlilik topiklerinde konular actim, söz elbisem diye... alyans modelleri tek tasim hepsi mevcut...

Back
X