canım bende warım bende bugn başldm diyete ben ünwersteden önce 58 kiloydum okumya gttğmde 98 oldum şimdi 86yım boyum 1.65 20 yaşındayım bu kez çok ciddi bir şeklde başldm burda neler yediğimizi yaptığımız sporlarımızı paylaşalımm başarıcaz pes etmek yok ilk günlerimiz zorlanıcz ama brbrmize destek olup hedefimize ulaşalım
canım bende 1.65 boyundayım 26 yaşındayım inş. başarıcazzz evet yaptığımız herşeyi paylaşalımmm inş. bu kilolu olduğumuz son senedir :) diet olarak ne yapmayı planlıyorsun vede spor
MErhaba kızlar,canım bende 1.65 boyundayım 26 yaşındayım inş. başarıcazzz evet yaptığımız herşeyi paylaşalımmm inş. bu kilolu olduğumuz son senedir :) diet olarak ne yapmayı planlıyorsun vede spor
Başarılar dilerim diyetinde, sporla birlikte yapman seni daha fazla zorlucaktır ama kilo vermede daha başarılı olucaksındır. Konu açmakta iyi yapmışsın tek başına diyet yapan birinin bir süre sonra bırakma ihtimali daha güçlü oluyor. Canın diyeti bırakmak yemek yemek istediğinde forumda oyalan, başarı hikayelerini oku tekrar hırslanırsın
MErhaba kızlar,
Bende sizinle aynı kaderi paylaşıyor sayılırım. Ben 60 kilo olsam ilk etapta havalara uçacağım 65 kiloyum boyum 1,60 aslında 57 olsam keyfime diyecek yok. Bugün diyete başladım her şey çok güzel gidiyor sabah kahvaltım öğlen yemeğim gayet sağlıklı ve 2 lt suyumu içtim sayılır. akşamda 1 saat yürüyüş yapmayı planlıyorum işten eve gittiğimde artık kendimi nasıl hissedeceğime bağlı yürüyüş yapmam. bu hafta sonu memlekete ailemin yanına tatile gidiyorum 1 haftalığına orada nasıl devam ettireceğim onu düşünmekteyim kara kara 2 ay devam ettirsem 5 kg. gidecek rahatlıkla diye düşünüyorum. Abur cubur tatlı yemesem beni zorlayan grup bunlar tatlı ve abur cubur evdeyken ağzım hiç boş durmuyor iş yerinde gayet iym
canım nerdeyse 10 saat çlşyrm çok harektli bi spor yada diyet yapamyrm ama kahwaltıda 9lu hayat çayı içiyrm arksndan 1kase gewrek yedim öğlen iş yerimde ne çıkrsa ondn yemk zorunda olduğumdan az kuru faslye 5 kaşık pilav 1 kase yoğurt ve 3 kaşık tatlı aldım akşam yemeğmden önce yine çayımı içip gewrek yiycm sonrada ewimin ordaki parkta yürüyüş we aletlerde çalışıcam çok acıkmış olursam süt meywa weye 4 adet diyet bskvt yiyp erken uyumayı planlıyorum kafama göre bana en uygun diyet bu
evet canım canım bişey istediğinde yazıyımı ve sizing yazdıkarlınıza bakıyorum bakalım şimdilik iyiii sporumu yaptım birazdan da çayımı içicem akşamda eşimle tekrar yürüyüşe gitmeyi düşünüyoruz sevgili beyimdeeeee kilo aldııı :)
Canım, canın bi şey istediği zaman forumda oyalanırsın, vakit geçerken aklından bile çıkar :) Bi de ben bazen canım bi şey isterse onun kalori miktarına falan bakıyorum, çok kalorili oldugunu öğrendiğinde bile uzak durabiliyorsun o yiyecektenEşinin de sana destek olması güzel olmuş, inşallah istediğin kiloya ulaşana kadar bırakmazsın :)
yediklerin çok güzel inş. bozmayızzzz yani pazartesi başladık salı bitmez inş............ bu sefer :)
hmmmmmmmmmmm güzel katkitmiş :) evet sağolsun bu konuda destekli bakalım inş. yaaaaaa inş. :) kilo kötü yaaaaaaaaaaa her yerde problem
Merhaba, Notcuk.Senin yaşın kaç, kaç yılık evlisin. Ben de 3,5 yıllık evliyim bizde bebek istiyoruz artık bu yüzden de çok vermek istiyorum hamilelik dönemini en az kiloyla geçirebilmek adına. yaşımda bu arada 30canımmmmm senin pek bi fazlalığın yokmuş yani benim yanımda :) 95 kiloyum ver 65 olmalıyım :) ama ilk hedefim 90 yani 5 kilo vermek sonrada 85 eski pantalonalrımın içine girebilmek acil 80 olamlıyım sonrası yavaş yavaş oalkabilir ama biz birde bebk istiyoruz ege gebe kalırsam daha cok kilo alırım diye korktuğum için diete başladımmm bakalım gebe kalmadan 80 I görmem lazımm inş.
bende böğle düşünüyorum tatlım günde 2 kase gewrek 1 defa ekmeksiz yemek aşkam yemeğinden sonrada 1saat sporben umutluyum bu kez bozmıycaz sen nasıl besleniyorsun
Merhaba, Notcuk.Senin yaşın kaç, kaç yılık evlisin. Ben de 3,5 yıllık evliyim bizde bebek istiyoruz artık bu yüzden de çok vermek istiyorum hamilelik dönemini en az kiloyla geçirebilmek adına. yaşımda bu arada 30
eweet arada azcık ucunu kaçırsamda diyetime dewam ediyorum bugün yine sporumu yapıcam hergün 1 tur arttrmaya karar werdim be yazık ki akşam yemeklerinde fazla kaçırıyorum bugün kendimi tutup sadce gewrekle yada çorba salatyla kalkmaya çalışıcam masadan notcuğum sen nelr yapıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?