• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

umarım bu sefer başarırım:(:(:(

canım bugün biraz saldım az once hatta 1 top dondurma yedim ama tam olarak dieti bırakmadım yaniii yarın tam yol devam :)

canm benim arda bnde öğle olyrm bide adet öncesi dönmdeym hergn işten ewe gdrken gözüm cipslrde dondrmlrda kalıo ama almıorm:52::52:akşmlrıda ndn fzlaydğmi anldm çlştğm içn ara öğnlrm yk öğlnde az yiynce akşm ymğne kdr 8 saat gçio we bn ackyrm bugn ynmda diet bskwt gtrdm ara bulblrsm saat 10 da we 3te 2 şer tane atcm ağzma spora tam gaz dewam kaçmklrı bahane edp brkmk yok:46::46:

canım ben sürekli bişeyler yiyordum onu değiştirmeye çalışıyorum dün çok iyidi ama bugün düzenli olmadı babam ameliyat oldu onun için hastanedeydin ama şöyle Sabah klasik hakvaltı 1 dilim ekmek 1 yumurta az salatalık domates 5 yeşil zeytin 1 siyah zeytin öğlen simit yedik eve gelicede 1 kase az çorba 1 tavuk pirzolası 1 dşiilim ekmek sonar karpuz yedik meyva falan işte şimdi de akşam yemeği geliyo ya 2 köfta yiycem yada gene tavuk aslında spor yapıyorum yeşil çayımıda içiyorum ama bugün olmadı yarın kaldıgım yerden devam inş.

o kadr da kötü dğilmş alışana kdr olr böğle kaçmklr alştğnda ztn ackmıycksn az ydğnde ytrli geleck şuan bnde vücdumu alştrmya çlşyrm tam anlmyla doyamyrm ama skıyrm kndmi 1 hfta snra fln alşır bünyem:30::30:

26 yaşındayım 15 aylık evliyim bakalım 10 11 aydır bebek bekliyoruz ama henüz olmadı olmadanda zayıflamayı istiyorum bakalım:)

Daha gençsin en azından bana göre :) Olur inş. alalhın zniyle alırsın bebeğini kucağına sağlıklı bir anne olmak için verelim şu kiloları :D

Back
X