• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uluslararası ilişkiler bölümü okuyanlar bu başlıkta toplanalım hade :)

asilprenses

Evli
Kayıtlı Üye
20 Mart 2010
37
1
296
İstanbul
EVET ARKADAŞLAR ULUSLARARASI İLİŞKİLERDE OKUYANLAR BURDA TOPLANALIM HAYALLERİMİZİ GELECEĞİMİZİ KONUŞALIM TARTIŞALIM BİRBİRİMİZDEN BİLGİ EDİNELİMhihoyyyt:sm_cool::sm_cool:

bende uluslararası ilşkiler okuyorum canım eskişehir osmangazi üniversitesinde senin hangi üniversite?

ben değil ama aşkım gazi uluslar arası ilişkiler mezunu:asigim: şimdi vergi denetmeni ama kaymakamlık için bi yandanda kpss ye çalışıyorzemuszemus

Ben de hala okuma aşamasındayım. pek kastı beni ya :/ mezun olunca bu kadar çile çekmeme değse bari :/

Ben bu bölümden mezunum. Zordur ve ilgi alaka gerektirir.
iş olanağı da epey kısıtlıdır...

slm kızlar ben kocaeli uli mezunuyum severek okuduğum ama iş arama sürecinde okuduğum için bin pişman olduğum bir bölümdür . Yabancı diliniz anadiliniz kadar iyiyse ve yurtdışı tecrübeniz az da olsa varsa durum değişir tabi CADIARZU

ben de çok istedim ve kazandım beykent üniversitesinde kızlae yok mu başka uluslrarası ilişkiler okuyan hihoyyyt

bende okuma aşamasndaym çk isteyerek seçtim bölümümü ankara siyasaldayım ben ve yabancı dil hususnda arkadaşıma katılıorum. 2. dil istiyorum fakat fransızca mı ispanyolca mı karar veremiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

Ben de Uludağ ULUS son sınıfım, çok severek seçtim ama bizim okulun dezavantajı yabancı dil eğitiminin eksikliği kendi kendinize kapatmak zorundasınız.

Bir de mezun olup aylarca işsiz kalanı çok, akıcı bir dil, güleryüz, pazarlama kabiliyeti , extra extra kişisel gelişim bekleyen bir bölüm çünkü mezun olurken hatırladığınız kısmı çok az ,

bir de yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem yazları boş geçirmeyin, bir ay bir ay çeşitli firmalarda STAJ yapın çook önemli!!!

bu arada EĞER DİPLOMASİ tarzı bir alana yönelmek istiyorsanız FRANSIZCA, daha özel sektör düşünüyorsanız İSPANYOLCA terchiniz olsun

kızlar öncelikle fransızca, daha sonra rusça günümüz şartlarında. ve hatta vakit bulursanız bir de ortadoğu dillerinden biri ;) ingilizceyi saymıyorum o zaten anadil gibi bilinmesi gerekiyor. ben üçüncü sınıfa geçtim yeni başlayan arkadaşlar sorularınız olursa severek cevaplarm bayanssulusmile

kızlar öncelikle fransızca, daha sonra rusça günümüz şartlarında. ve hatta vakit bulursanız bir de ortadoğu dillerinden biri ;) ingilizceyi saymıyorum o zaten anadil gibi bilinmesi gerekiyor. ben üçüncü sınıfa geçtim yeni başlayan arkadaşlar sorularınız olursa severek cevaplarm bayanssulusmile

hangi okul canım yerimseniben

hacettepe ben de yerimseniben

ispanyolca alcaksın sanırım mantıklı gayet, kardeşim de ilkokulda ispanyolca öğreniyo fazla zor bir dil değil sanırım öğrenmesi de zevkli. ben de okulda fransızcamı ilerletiyorum dışardan da rusça dersleri almak istiyorum ama iyi bi yer araştırmakla meşgulum hala. mezun olduğunda napcaksın var mı kafanda bişiler?

Back