Uluslararası ilişki, ben boşandım o henüz hiç evlenmedi

Adam iltica etmiş ya, Allah için ülkesini satan adamla ne evliliği?

Ay inanmıyorum ya avrupada yaşayıp iltica etmiş türk bulup sevgili olmak mı, vizyonunuza hayran kaldım.

Sonra neden avrupa aile birlesimini zorlastiriyor. Daha da zorlastirsin ki belki o surecte kandirilmak uzereyken ayrilanlarin hayrina olur.

Bulunduğumuz ülkenin vatandaşı olan insanlarla ilişki yaşayın. İnsanlar sizi oturum izni almak, vatandaş olmak için kullanıyorlar.

Konuyu kısa ve öz olarak seni yurt dışı çıkış garantim olarak görüyorum diye okudum.
Birde ağlıyormuş bir gizemler bil haller, bir hikayesi varmış hepimizin var

Yurt dışında yaşayan canım kızlarımız, masumane yaşlarda tanısmadiysaniz yillarca flört etmediyseniz buradan yazan arkidişlerimize inanmayınız kendinizi yurt dışı bileti olarak kullandırtmayiniz.
Ben türkiye' ye geleyim orda yasayalim burda kalmak istemiyorum diyip gercekten niyetlenmiş gibi yapin bakalim kac gun icinde evleniyorlar sizinle
Bu türk erkekleride iyice bana on bin dolar gonder seni gormeye gelecegim diyen davay davay lara döndü ha.

Kendi ayakları üzerinde durmayı başaran kadınların böyle ergenuslardan uzak durması kanaatindeyim.

Kimseyi bulamiyorsunuz diye gidip ilticaci bilmem ne tiplerle de gorusmeyin ya. Alip getirseniz o da boşayacak gidecek zaten milleti ulkeye doldurup duruyorsunuz anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…