- Konu Sahibi esmer_melegim_01
-
iyide sen aöfden mezunsun fark ders almaman lazım
uluslarası iktisat teorisi,insan hakları ve demokratikleşme süreci,karşılaştırmalı siyasal sistemler, orta asya ve kafkaslarda siyaset iki tane daha kitap vericeklermiş hangi dersi vericekler aallah bilir annem sormuş sistemde yayınlanacak demiş hangi dersleri vereceğimiz ben çalışmaya başladım insan hakları ve demokratikleşme sürecinden 1 üniteyi bitirdim boğazlarım ağrıdı valla nasıl olucak bu iş yardımcı kitapsız bilemiyorum
ben istanbuldayım cnm evt önceden çıkmış sorularla geçılıyordu ama şimdi değişti diyorlar kitaplara baksana yüzleri bile değişmiş ama ben genede çalışıcam çıkmış sorulara şimdi ben aöf kaydımı tamamladım şifre falan verdılermı diye sormadım anneme oşifreyı alıp biryerlere gırmemmı lazım unuttum o işleri ben:)babamda bana başladın mı çalışmaya geçen gün diyodu dedim yok daha çok var. ama kitaplara baktım hakkaten zor. bende ufaktan başlıcam çalışmaya. benim kayıt olduğm yerde baya açıköğretim kursu felan vardı. onlardan birinden yardmcı kaynak alırım belki canım. yada netten çıkmış soru çözerim. hep aynı sorular çıkıyo diyolar ama bilmiyorum. sen hangi ildesin canım
ben çabuk unutuyorum cnm enkötü huyumda bu pardonyok güzelim ben aöf mezunu değilim. demiştim ya sana özel üni den mezun oldm ben.
ben istanbuldayım cnm evt önceden çıkmış sorularla geçılıyordu ama şimdi değişti diyorlar kitaplara baksana yüzleri bile değişmiş ama ben genede çalışıcam çıkmış sorulara şimdi ben aöf kaydımı tamamladım şifre falan verdılermı diye sormadım anneme oşifreyı alıp biryerlere gırmemmı lazım unuttum o işleri ben:)
valla bana iki kağıt vermişlerdi canım.biri resimli bişeydi işte bölüm sınıf felan yazıyodu birinde de ösym şifreniz felan yazıyodu. bende hiç bakmadım o kağıda. kaldırdı bile annem. ordan takip edicez sanırım. öbür dönem mesela ders seçme felan yapıcaksak ordan olacak canım. ben yardımcı kaynak için bahçelievlerdeki dersanelerden felan bi fiyat almayı düşünüyorum canım.
anneme sordum şifre verdılermı diye yok vermediler dedi belki senin dediğin kağıtlardan verdiyse ordan bakarım şifreye o şifre lazım çünkü geçmiş yıllarınada bakarız:)
bismillahirramanirrahim iktisat birmi bu dersin olmaması lazımya bizde biz aöf mezunuyuz 3.sınıftan dikey geçiş yapacağız 5.6.7.8 yarı yıl derslerinden sorumluyuz cnm biz ya dur link atam bak ordan http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf burdan iktisada giriş 1.yarı yılın dersiya yanlış vermişler bence
canım bak yazdım kitapları. biraz zor gibi geldi bana ama. başarırız inşallah :2:
valla bilemiyorum canım yaa. evet baktım dediğin yere. fark dersi dedikleri bumu acaba. hukukun temel kavramlarıda öyle sanırım.
bana bi şifre verdiler ama ben daha girip bakmadım ne var ne yok
kayıtlar nezaman a kadar devam ediyor ve ervraklar ne istiyorlar
anneme sordum şifre verdılermı diye yok vermediler dedi belki senin dediğin kağıtlardan verdiyse ordan bakarım şifreye o şifre lazım çünkü geçmiş yıllarınada bakarız:)
Canım şuan elimdeki kitapları söylüyorum.
İktisada giriş 1
Uluslararası iktisat teorisi
Siyasi tarih 1
İnsan hakları ve demokratikleşme süreci
Orta asya ve kafkaslarda siyaset
Karşılaştırmalı siyasal sistemler
Hukukun temel kavramları
Sanırım iki tanesi de eksik canım. Onların isimlerini bilemiyorum. Bilen varsa aydınlatsın
dikey geçiş yapıcaksan 18ine kadar zamanın var https://kayit.anadolu.edu.tr/BasvuruYeni/BasvuruAnaSayfa.aspx önce internetten kaydını yap yaptıktan sonra yazıcıdan çıkar cnm sonra ben sana yazarım ne yapman gerektiğini
derslerimiz aynımıydı acaba üsteki arkadaşımın yazdığı derslere bak aynımıydı senin derslerle ben aöf büro yönetimi ve yönetici asistanlığı mezunyum özürlü memur seçme sınavına girdim bu bölümü atanınca yükselmek için okuyorum meslektaşım sen bu bölümü okuduktan sonra iş bulabildinmi özelde yada devlete yerleşdinmiben uluslararası ilişkiler mezunuyum açıköğretimi nasıl bilmiyorum ama fakültede okurken ben en çok 3, sınıfda zorlanmışdım....en zoru 3 sanırım ama güzel bi bölül tebrik ederim meslektaşım..:)
ben baktım ordan artık sistem değiştiği için otomatik olarak belirliyor bizim dersleri bende şaşırdım ama yarın soracam neden böle diye?
evet bende de eksik kitaplar var haftaya gelecekmiş o zaman alacam 9 tane ders var 4 kitap elimde şu anda bugün aldım... cnm sen örgün üniversite mezunu olduğun için iktisadı fark dersi olarak vermiş olabilirler
16 ekim son 17 18 19 ekimde mazeret tarihleri cnmBaşvuru Tarihi:01 Ekim 2012 00:00 - 19 Ekim 2012 17:00
Mazeretli Kayıt Tarihi:17 Ekim 2012 - 19 Ekim 2012, mesai saatleri
bu tarihlerden 16 ekim mi 19 ekim mi son
ben baktım ordan artık sistem değiştiği için otomatik olarak belirliyor bizim dersleri bende şaşırdım ama yarın soracam neden böle diye?
evet bende de eksik kitaplar var haftaya gelecekmiş o zaman alacam 9 tane ders var 4 kitap elimde şu anda bugün aldım... cnm sen örgün üniversite mezunu olduğun için iktisadı fark dersi olarak vermiş olabilirler
olabilir neyse çalışalım bakalım hayırlısı olsun hepimiz için sorunsuz bitiririz inşallah :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?